Prostituate, răpite și violate la Iași.

Două prostituate din Galați au fost răpite și violate de un grup de bărbați din Iași. Trei dintre agresori au fost arestați preventiv, iar cel de-al patrulea se află în arest la domiciliu, fiind minor. Tinerele au fost contactate pe un site de anunțuri și au plecat la Iași, unde credeau că vor fi plătite serviciile prestate. În realitate, ele au fost amenințate, răpite și violate.

Două prostituate au fost răpite și violate la Iași
Unul dintre agresori și-a adus fiul de 15 ani la orgie
Potrivit Adevărul, un individ pe nume Florin Frunză este cel care a pus la cale răpirea prostituatelor. Bărbatul este în vizorul polițiștilor din Iași de mult timp. El a mai fost condamnat pentru tâlhărie şi furt.

Totul a început în urmă cu trei săptămâni, când Frunză a găsit un anunţ postat de două tinere din Galaţi, care ofereau servicii sexuale contracost. Bărbatul a luat legătura cu ele și le-a chemat într-un apartament, la Iaşi.

Frunză și-a adus în ajutor alți trei prieteni, doi dintre ei fiind tată și fiu. Cel din urmă are doar 15 ani și este singurul care a fost plasat în arest la domiciliu.

Imediat ce au intrat în apartament, tinerele au fost ameninţate cu o macetă și li s-a spus că trebuie să facă sex cu toţi cei patru.

Poliția a fost alertată pe 9 noiembrie, aproape de miezul nopţii. O persoană din Galați a sunat la serviciul 112 și a reclamat că sora sa şi alte două prietene se află în Iaşi şi nu mai răspund la telefon, de ceva timp.

Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie de pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri. Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobil, ar fi reuşit să trimită un mesaj telefonic prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui supermarket, fără să cunoască cu exactitate adresa”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Polițiștii au deschis o anchetă

În aceeași noapte, oamenii legii au găsit apartamentul în care se aflau cele două tinere. Inițial, bărbații au refuzat să deschidă ușa, dar au cedat după ce ce poliţiştii au ameninţat că vor sparge uşa.

Agenții de poliții le-au găsit pe tinere speriate, acestea susținând că au fost violate. În acest caz a fost deschisă o anchetă cu scopul de a aduna probe care să confirme varianta victimelor. Totodată, decizia de arestare a celor patru indivizi nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *