Prostituate românce răpite şi violate, cu maceta la gât.

Procurorii au trimis în judecată patru persoane, printre care se numără şi un adolescent de 15 ani, pentru lipsire de libertate şi viol. Anchetatorii au stabilit că aceştia au atras două tinere într-un apartament, unde le-au obligat să facă sex sub ameninţarea unei macete.
Autor Loredana Iriciuc
5 feb 2021, 17:12 | Social
Foto ILUSTRATIV

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi i-a trimis în judecată pe protagoniştii răpirii a două prostituate din Galaţi, care au fost apoi violate de patru bărbaţi.
Este vorba despre Mihai C., Alexandru-Mihai C., Gheorghe Florin F. şi Vlad Florentin D., aceştia fiind acuzaţi de lipsire de libertate şi viol.
Totul a pornit după ce o tânără din Galaţi a sunat pe 9 noiembrie 2020, în jurul orei 23,00, la 112 pentru a anunţa că o prietenă, care se afla pe raza municipiului Iaşi cu alte două fete, nu mai răspunde la telefon. Poliţiştii au făcut verificări şi au aflat că două dintre cele trei tinere au dat un anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, fiind contactate de un bărbat pentru a merge într-o locaţie de pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, fetele nu au mai răspuns la telefon.

Florin le-a contactat şi le-a chemat la Iaşi

Anchetatorii au aflat ulterior şi ce se întâmplase. Florin F., condamnat anterior pentru tâlhărie şi furt, a găsit, pe Internet, un anunţ postat de cele două tinere din Galaţi, care ofereau servicii sexuale contracost. Individul le-a contactat şi le-a chemat la Iaşi, într-un apartament, unde şi-a mai adus şi trei prieteni. Doi dintre ei sunt tată şi fiu, Mihai C. şi Alexandru-Mihai C., cel din urmă în vârstă de 15 ani.
Unul dintre bărbaţi le-a ameninţat apoi pe fete cu o macetă că trebuie să facă sex cu toţi patru. După consumarea violului, una dintre tinere a profitat de neatenţia răpitorilor şi i-a trimis un SMS unei prietene, în care îi explica situaţia.

Cei patru români, arestați

Poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru a pătrunde în locuinţă, s-au conformat solicitării, iar fetele au fost eliberate.
Mihai C., Gheorghe Florin F. şi Vlad Florin D. sunt în arest preventiv, măsura fiind menţinută pe 21 ianuarie de Tribunalul Iaşi, în timp ce Alexandru-Mihai C., în vârstă de 15 ani, a fost plasat în arest la domiciliu, informează Adevărul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *