Puțini ar ghici ce job luxos are Tess Holliday. Cum a reușit să strângă o avere impresionantă cu ajutorul trupului

Tess Holliday a fost surprinsă în timp ce ieșea de la sală, în Los Angeles, după un antrenament care a lăsat-o cu zâmbetul pe buze.

Tess Holliday (nume real Ryann Maegen Hoven, ce a fost cunoscută la începutul carierei și drept Tess Munster) a fost surprinsă recent ieșind de la o sală din Los Angeles, cu zâmbetul pe buze. Femeia de 35 de ani și-a făcut un renume la nivel mondial prin jobul ei de model plus-size și prin numeroasele controverse prin care a trecut de-a lungul timpului.

Vezi cum arată Tess Holliday după ce iese de la sală, înainte să intre pe mâna stiliștilor, în GALERIA FOTO

Ea și-a început cariera în modă drept make-up artist, după ce i s-a spus că nu va avea o carieră de succes în modelling, însă după ce s-a mutat din Mississippi în Los Angeles, a decis să își urmeze visul.

Tess Holliday e unul dintre cele mai cunoscute modele plus-size

Tess Holliday a reușit să rupă mai multe bariere în modelling după ce a înregistrat un succes spectaculos online.

Ea a apărut în numeroase campanii importante de-a lungul anilor și pe coperta unor reviste precum Vogue Italia și Nylon, unde a lucrat cu fotografi faimoși precum David LaChapelle.

Tess Holliday a devenit cunoscută datorită formelor sale și numeroaselor tatuaje pe care le are, un detaliu care nu e văzut atât de des în revistele de modă sau pe podiumurile din întreaga lume.

Pe plan personal, Tess are 2 copii – un fiu pe nume Rilee, pe care l-a născut când avea 20 de ani, și un al doilea fiu, născut în iunie 2016, când era căsătorită cu cu un fotograf din Australia.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *