Raluca Pascu, primele declarații despre divorțul de Pepe: “Nu există decât doi vinovaţi”

Anunțul că Pepe și Raluca Pascu divorțează după 8 ani de căsnicie a picat ca un trăsnet pentru toată lumea. După ce s-a vorbit despre o posibilă infidelitate din partea ei, după ce a fost implicat inclusiv tatăl ei, fosta parteneră a artistului nu a mai putut ține tăcerea și a răbufnit!

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a luat prin surprindere nu doar apropiații, ci pe toată lumea. De la anunț până la acest moment s-a vorbit despre o escapadă la munte a Ralucăi Pastramă și chiar de o posibilă infidelitate din partea ei.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să se complice din ce în ce mai mult. S-a vorbit despre violență, s-a solicitat ordin de restricție împotriva artistului, apoi Raluca a retras plângerea împotriva soțului ei. La rândul lui, Pepe ar fi depus în instanță un document din care reieșea posibilitatea ca Raluca să-i fi fost infidelă.

Pepe a căutat dovezi și a aflat că ar exista o legătură între Raluca și un bărbat misterios, pe care l-ar fi cunoscut la munte. Ar fi vorba despre un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România.

Inițial, toți au crezut că va urma un divorț amiabil, însă, din păcate, lucrurile s-au complicat pe parcurs. După mai multe controverse și speculații, mama fetițelor artistului nu a mai rezistat. A răbufnit, după ce în toată această ecuația a fost implicat și tatăl său.

„Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine, poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!’, a transmis Raluca Pascu

De asemenea, fanii au remarcat că au dispărut toate pozele cu Pepe de pe rețelele de socializare ale Ralucăi Pascu, semn că situația este tot mai tensioată între cei doi, în prag de divorț. Fosta parteneră a artistului a mai păstrat doar pozele cu fiicele lor, cu rudele sau apropiații lor.

Raluca Pastramă nu ar vrea să renunțe sub nicio formă la copii, iar Pepe ar fi extrem de rănit, potrivit supuselor din anturajul celor doi.

Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă, nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat’, ar fi spus apropiații artistului pentru playtech.ro.

Pepe și Raluca divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *