Raluca Pastramă, atacată și de Loredana, sora ei vitregă, în plin proces de

Loredana Pastramă, sora vitregă a Ralucăi Pastramă, face declarații șocante despre motivul pentru care cuplul ar fi stat împreună. Tânăra spune că Raluca i-a făcut farmece artistului, acesta fiind motivul pentru care ei au avut o căsnicie și au format un cuplu. Acum, spune Loredana, farmecele s-au terminat și a intervenit divorțul.

Raluca și Loredana nu s-au înțeles niciodată bine. Cele două nu sunt apropiate, iar Loredana nici nu a fost invitată la botezul fetițelor lui Pepe. Mai mult, sora vitregă a Ralucăi a acuzat-o că ar fi avut relații sexuale cu un alt bărbat cu care a rămas însărcinată de două ori, însă nu a pastrat sarcinile.

Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară», a spus Loredana.

Acum, tânăra o acuză pe Raluca de faptul că i-ar fi făcut farmece lui Pepe și că așa a ajuns să se căsătorească cu el.

Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”, a declarat Loredana.

Mai mult, ea spune că a fost de față la presupusul ritual, în care Raluca a trebuit să aducă un tricou și o fotografie de-a soțului ei, dar și șapte lumânări.

„Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a promis cumnata lui Pepe.

Fostul siț al Loredanei Pastramă, Dan Ipate, a vorbit despre aceasta și a declarat că minte în tot ceea ce spune. El spune că tot ce face ea este pentru bani, iar căsnicia lor nu a durat deloc mult.

Pepe și Raluca Pastramă au anunțat că divorțează în urmă cu câteva săptămâni. De atunci, subiectul separarării celor doi este în centrul atenției.

„Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!’, a mărturisit Pepe într-un video.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *