Raluca Pastramă, declarații despre divorțul de Pepe:

În urma unor informații, Raluca Pastramă a declarat că nu trebuie să fie amestecați membrii familiei, singurii vinovați sunt ea și Pepe.

Raluca Pastramă și Pepe au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Ulterior, cei doi au decis să meargă fiecare pe drumuri separate. Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe a fost un subiect controversat în showbiz-ul românesc. Se pare că între cei doi nu mai există șanse de împăcare. Ba mai mult decât atât, potrivit unei surse apropiate, Pepe a fost înșelat de mama copiilor săi.

Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus sursa apropiată.

Ion Pastramă a sfătuit-o pe Raluca Pastramă să se împace cu Pepe
Tatăl frumoasei brunete este foarte afectat de cele întâmplate, dar și de decizia pe care a luat-o fiica sa cu privire la divorț. Ion Pastramă a sfătuit-o pe Raluca Pastramă să se gândească foarte bine și să se împace cu tatăl copiilor.

Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform playrech.ro

În plus, după toate aceste informații apărute în presa mondenă, Raluca Pastramă a mărturisit că nu trebuie să-l amestece nimeni pe tatăl ei. ”Nu-l mai amestecaţi pe tata! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a reacționat frumoasa brunetă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.