RALUCA PASTRAMĂ FACE PASUL ÎNAPOI ÎN RĂZBOIUL PARTAJULUI CU PEPE! DECIZIA MAGISTRAȚILOR

Raluca Pastramă și Pepe se află acum în proces de partaj, după ce s-au despărțit, dar fosta soție a cântărețului face un pas înapoi. Ea a decis să-și retragă acțiunea în instanță în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția interpretului o conduce.
Și este vorba despre bunuri cu o valoare de sute de mii de euro pe care cei doi le aveau pe firmă și pe care și le disputau la partaj, scrie wowbiz.ro. După ce Raluca și-a retras acțiunea, magistrații au spus stop procesului. ”Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”, se arată în hotărârea instanței. (CITEȘTE ȘI: PEPE I-A LUAT PORSCHE-UL RALUCĂI LA PARTAJ?! AM FILMAT-O CU FETIȚELE ÎNTR-O MAȘINĂ SECOND HAND)
Pepe și Raluca Pastramă sunt acționari la firma care administrează grădinița pe care cei doi o deschiseseră în sectorul 2 și unde ea are și funcția de director. Conform informațiilor apărute în presă, printre bunurile trecute de aceștia ”pe firmă” se numără un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 euro. La un moment dat s-a zvonit chiar că Pepe a încercat s-o elimine pe Raluca din firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să-i deschidă un proces pe care, iată, acum l-a retras.
Raluca Pastramă face pasul înapoi în războiul pentru avere cu Pepe! Decizia magistraților
Pe de altă parte, nu este prima dată când Raluca Pastramă îi deschide un proces lui Pepe și apoi își retrage acțiunea. La fel s-a întâmplat și la sfârșitul anului trecut, atunci când Raluca a reclamat că a fost agresată de cântăreț și a cerut împotriva acestuia un ordin de protecție. Și atunci, Raluca s-a răzgândit și a cerut judecătorilor anularea procesului.

”Am spus că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate, suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a spus Pepe într-o emisiune de televiziune.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *