RALUCA PASTRAMĂ ȘI PEPE AR PUTEA AJUNGE LA TRIBUNAL. CE I-A CERUT ARTISTUL FOSTEI SALE SOȚII

Divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă ar putea să ajungă la tribunal după ce artistul a aflat că soția sa l-ar fi înșelat cu un alt bărbat.

Chiar dacă inițial cei doi horărâseră că acest divorț va fi unul cât se poate discret, Pepe a schimbat abordarea imediat cum a aflat de isprăvile Ralucăi.

Pe 24 noiembrie, Raluca şi Pepe au ajuns şi in faţa judecătorului care ar fi trebuit să ia decizia finală privind ordinul de protecţie. Numai că, surprize au venit din partea ambelor părţi.

Dacă Raluca Pastramă şi-a retras plângerea, Pepe a depus la dosar o motivaţie, în care a arătat că soţia sa are deja o relaţie cu un alt bărbat, cu care s-ar fi întâlnit la Poiana Braşov între 8 şi 9 noiembrie, scrie Wowbiz.ro.

Cine se presupune că este amantul Ralucăi
Scandalul și scenele violente între Pepe și Raluca ar fi pornit de la faptul că la începutul lunii noiembrie, bruneta s-ar fi dus la munte și ar fi petrecut în compania unui bărbat misterios. Cei doi nu au fost singuri în mini-vacanță ci împreună cu un grup de prieteni.

Printre aceștia, se afla și fosta cumnată a Ralucăi, o tânără care a avut o relație cu Bombo. Toți s-au distrat pe cinste și s-au pozat în diverse ipostaze. Mai puțin Raluca, care nu a vrut să apară în nicio fotografie.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *