Raluca Pastramă speră la un miracol după despărțirea de Pepe?

Despărțirea dintre Raluca Pastramă și Pepe continuă să fie un șoc pentru toată lumea! Chiar și așa, bruneta speră la un miracol după separarea de latino lover? Vrea mama fetițelor lui Pepe o a doua șansă de artist? Mesajul postat pe rețelele de socializare!

Raluca Pastramă speră la un miracol după despărțirea de Pepe?
Vrea bruneta o a doua șansă de artist?
Mesajul postat pe rețelele de socializare!
Nimeni nu se aștepta ca Raluca Pastramă și Pepe să-și spună adio după opt ani de căsnicie și o relație ca-n filmele cu prinți și prințese. Din nefericire, despărțirea a bătut la ușă mai repede decât credeau, artistul fiind cel care a confirmat separarea de mama fetițelor sale. Ei bine, așa cum era de așteptat, speculațiile și zvonurile apărute după vestea dată nu le-au dat deloc pace, iar gurile rele continuă să arunce cu săgeți în ei.

Raluca Pastramă speră la un miracol după despărțirea de Pepe? Vrea bruneta o a doua șansă de artist? Mesajul postat

Recent, focoasa brunetă a reușit să surprindă pe toată lumea cu mesajul postat pe rețelele de socializare. Direct pe contul de Instagram, Raluca Pastramă a postat o fotografie cu o carte de rugăciuni intitulată ”Rugăciuni către îngeri. Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracole”, reușind să ridice un mare semn de întrebare în atenția urmăritorilor săi. De ce spunem asta? Oare Raluca Pastramă speră la un miracol după despărțirea de soțul său? Poate chiar, de ce nu, ar vrea bruneta o a doua șansă de la artist?

Ce-i drept, lucrurile par a fi destul de calme între cei doi în ultima perioadă, iar asta nu o spunem doar noi, ci declarațiile făcute de Pepe. Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, celebrul latino lover a declarat că i-a iertat toate greșelile fostei sale soții și că în momentul de față se înțeleg foarte bine, mai ales că au de crescut două micuțe superbe împreună, dar… separat.

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

Pepe a confirmat despărțirea de mama fetițelor sale

Vestea despărțirii celor doi continuă să fie un șoc și la trei luni de la momentul în care artistul a anunțat separarea. Atunci, Pepe a postat pe contul său de YouTube o filmare prin intermediul căreia le-a transmis tuturor că el și Raluca nu mai locuiau împreună de două săptămăni, dar mai ales, că decizia pe care au luat-o este una asumată.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, spunea Pepe pe YouTube în urmă cu trei luni.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *