Raluca Pastramă spune adevărul despre relația cu medicul arab: ”Nu există judecată țigănească!” L-a înșelat sau nu pe Pepe?R

Noi dezvăluiri ies la iveală în cel mai controversat divorț al anului! Raluca Pastramă spune adevărul despre relația cu medicul arab! L-a înșelat sau nu pe Pepe? Ce consecințe sunt la mijloc?

Raluca Pastramă spune adevărul despre relația cu medicul arab!
L-a înșelat sau nu pe Pepe?
Ce consecințe sunt la mijloc?
Gata cu neclaritățile, cu speculațiile și zvonurile! A venit momentul adevărului! Raluca Pastramă rupe tăcerea și spune totul despre relația cu medicul arab din Qatar, după ce s-a spus că focoasa brunetă l-ar fi înșelat pe Pepe cu acesta. Sătulă până peste măsură de toate acuzațiile care i se aduc, fosta soție a lui Pepe pune piciorul în prag și dă cărțile pe față!

Raluca Pastramă spune adevărul despre relația cu medicul arab! L-a înșelat sau nu pe Pepe?

În plus, după ce în presă au apărut informații cum că ar exista o așa-zisă judecată țigănească pentru fiica lui Ion Pastramă, fosta soție a lui Pepe demontează toate zvonurile și face lumină. Scurt și la obiect, Raluca Pastramă a recunoscut că nu l-a înșelat pe Pepe și că nu există nicio judecată. Pe scurt, vorbim despre o familie de rromi românizați, nicidecum de legile vechi de altădată.

Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, a declara Raluca Pastramă pentru playtech.ro.

Toate acestea în contextul în care Pepe i-ar fi cerut Ralucăi despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, pe motiv că l-ar fi înșelat. Bine, nu este nimic sigur în acest context, deoarece este posibil ca această sumă de bani să-i fie cerută presupusului amant, ci nu fostei sale soții. În cazul rromilor, atunci când vine vorba de înșelat, se aplică pedepse foarte mari. De exemplu, în urmă cu ceva timp, un judecător al rromilor a povestit un episod de infidelitate dintre doi soți.

”Cu ceva vreme în urmă un ţigan a decis să-şi facă singur dreptate şi i-a tăiat nevestei nasul, pentru că îl înşelase. A vrut s-o facă de râs şi să afle toată lumea ce a făcut. De obicei, pedepsele date de noi sunt în bani, iar cei care câştigă în urma judecăţii sunt despăgubiţi”, povestea bărbatul.

Pepe, ieșire nervoasă după așa-zisa ”bătaie” aplicată Ralucăi Pastramă

În urmă cu câteva săptămâni, după ce a ieșit din tribunal, Pepe a răbufnit și a declarat că nu a existat niciodată vreun act de violență la adresa fostei sale soții. Îndrăgitul artist a susținut că, de fapt, tot ceea ce s-a întâmplat a fost pus la cale, bruneta încercând să construiască ”probe” pentru finalizarea divorțului. Cu toate că a încercat să-și păstreze calmul, latino lover-ul a avut o ieșire nervoasă, demotând toate acuzațiile care i se aduc.

”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite”, au fost singurele declarații ale artistului.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *