Raluca și Pepe s-au împăcat? Imaginile care vorbesc de la sine https:

În plin divorț, Pepe și-a petrecut weekendul alături de fiicele sale superbe, după ce “fosta soție” i le-a adus acasă. Fericit că petrece timp de calitate cu ele, artistul a împărtășit din bucuria sa cu apropiații și fanii printr-o poză de album alături de acestea. Latino lover-ul le-a surprins pe Maria și Rosa cu daruri și un look nou: a renunțat la barbă!

Raluca Pascu și-a lăsat fiicele să își petreacă weekendul alături de tatăl lor

După luni bune în care a purtat barbă, Pepe a decis că a sosit vremea să se “despartă” de aceasta. De la decizie la îndeplinirea dorinței au fost doar câțiva pași… și, după cum puteți vedea și în galeria foto a articolului, schimbarea de look îl prinde destul de bine pe cântăreț. Weekendul acesta el le-a primit în vizită pe cele două prințese pe care le are cu Raluca Pascu; ele locuiesc de câteva săptămâni la bunicii materni. Maria și Rosa au fost însoțite de un prieten de joacă foarte bun, pe care îl cheamă Santino, potrivit informațiilor de pe contul său de Instagram.

Talentatul artist i-a așteptat pe toți cu câte un mic dar și, la un moment dat, el le-a dezvăluit apropiaților, dar și fanilor că are o companie tare frumoasă și, tototdată, cum arată după ce a renunțat la barbă. Pe selfie-ul urcat pe Instagram Stories, Pepe a scris: “Alt chip”, iar pe imaginea în care apare alături de fiice și Santino. “Vă pupăm”. După vizita emoționantă, cântărețul își va relua programul și pregătirile pentru noile emisiuni online de pe canalul său de YouTube. În clipul de mai jos, puteți să-l urmăriți alături de tânăra artistă Teodora Sava.

Raluca Pascu și-ar dori să se întoarcă în brațele celebrului artist

“Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a declarat recent Pepe, când a ieșit din sala de judecată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.