RĂMASĂ FĂRĂ EMISIUNE, GABRIELA CRISTEA A DEZVĂLUIT CUM A FĂCUT BANI ÎN VREME DE PANDEMIE:

Rămasă fără emisiune chiar înainte de pandemie, Gabriela Cristea a dezvăluit cum a făcut bani anul acesta, care a fost un an dificil pentru vedete și artiști. De altfel, și soțul său, Tavi Clonda, a fost afectat din cauza faptului că au fost interzise concertele. În cadrul unui interviu oferit recent, fosta prezentatoare a subliniat că își dorește de la 2021 sănătate pentru ea și cei din familia sa și să petreacă momente de neuitat alături de cei dragi.
Cum a câștigat Gabriela Cristea bani în pandemie, deși nu are job
În vârstă de 46 de ani, Gabriela Cristea a acceptat mai multe contracte de publicitate și, la fel ca multe dintre persoanele din showbiz, a promovat diferite produse pe social media. Soția cântărețului a precizat că acest lucru nu este o rușine și va mai face asta o vreme.
“În timp de pandemie, dacă stai acasă și aștepți să treacă pandemia, o să treacă viața pe lângă tine, așa că mai toți oamenii din media și artiștii s-au reprofilat, lucrează foarte mult în social media, lucru pe care l-am făcut și eu și am devenit extrem de activă, mi-am crescut conturile de social media foarte mult, între timp am semnat multe contracte de publicitate și sunt convinsă că voi face asta și în continuare, pentru că până la urmă trebuie să ne folosim de munca pe care am depus-o până acum și să încercăm să ne reprofilăm.
Nu este niciun fel de rușine să faci niște recomandări, pentru că niciodată nu am promovat un produs fără să îl încerc sau fără să îmi placă după ce l-am folosit. Cam asta fac. Pe lângă asta, mă ocup și de acțiuni de caritate sau măcar încerc în limita timpului disponibil. Practic nu stau degeaba, pentru că am full job de dimineață până seara, mă ocup de casă, de copii, de soț și pe lângă asta și muncesc. Oamenii care își închipuie că doar stau acasă și mă uit pe pereți, cred că nu știu despre ce e vorba în viață pentru că nu poți să aștepți să îți vina așa de nicăieri”, a declarat fosta prezentatoare pentru publicația Ciao.ro.

Întrebată ce și-ar dori să recupereze din anul care se apropie cu pași repezi de final, dar și despre rezoluțiile pentru 2021, soția lui Tavi Clonda a mărturisit: “Nu cred că e ceva de recuperat din 2020. Cred, mai degrabă, că ar trebui să luăm lucrurile pas cu pas, să ne concentrăm pe ceea ce avem și să ne dăm seama că indiferent dacă e mult sau puțin ceea ce avem e al nostru și să ne bucurăm de ceea ce e al nostru. Pentru 2021 nu îmi doresc decât sănătate pentru mine și familia mea și să ne bucurăm din plin unii de ceilalți”.
Recent, vedeta și soțul său au publicat un nou episod de vlog pe canalul lor de YouTube în care au împărtășit cu susținătorii lor cum au petrecut de Crăciun cei din familia Victorienilor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut nunta vara trecută, mai exact pe 24 august 2019, la mai bine de patru ani de la cununia civilă. În cei patru ani de când au devenit soț și soție în fața ofițerului de la Starea Civilă, ei au devenit părinți de două ori. Și… deși prințesele lor sunt destul de mici, cei doi parteneri nu își neglijează viața intimă. Cântărețul a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp că el şi soția sa au o viaţă sexuală activă, chiar şi după apariţia celor două fetițe, potrivit spynews.ro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *