Răspunsul fabulos al Oanei Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea:

După ce a luat la rând toate influencerițele și persoanele publice din România, Oana Zăvoranu a început să se amuze pe seama curiozităților primite din partea fanilor! Răspunsul fabulos al Oanei Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea! Incredibil ce i-a spus ”Querida”! Zăvo dă pe afară de sinceritate!

Răspunsul fabulos al Oanei Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea!
Incredibil ce i-a spus ”Querida”!
Zăvo dă pe afară de sinceritate!
Când spui Oana Zăvoranu, showbiz-ul românesc bubuie! A dispărut o bună perioadă de timp din atenția publicului, însă, revenirea a fost mai în forță ca niciodată! Și cum este cea mai sinceră și mai directă persoană, Zăvo nu s-a sfiit să ia la rând majoritatea vedetelor din România, atribuindu-le fiecăruia un nume sau, de ce nu, o părere așa cum doar ea știe să o dea!

Ce răspuns fabulos a dat Oana Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea?

Și cum dă pe afară de sinceritate, Oana Zăvoranu a început să se amuze pe seama curiozităților primite din partea fanilor și a oferit un răspuns fabulos la întrebarea pe care i-a pus-o un internaut. Și ce întrebare, mamă, mamă! Cei din mediul online sunt tare curioși să afle dacă ”Querida” doarme cu… chiloți pe ea!

Dormi cu chiloți pe tine noaptea, viața mea?”, a fost întrebarea primită. Cât despre răspunsul Oanei, țineți-vă bine! ”Dorm doar cu chiloți pe mine… și sutienul aferen chilotului! Adică trebuie să fie obligatoriu un set sexycool”, a scris Oana. Deci, ați înțeles! ”Querida” e super sexy și în somn, nu doar în poze!

Zăvo a terminat facultatea cu 8,75

Cu ocazia sesiunii de întrebări și răspunsuri de pe contul de Instagram, frumoasa vedetă le-a dezvăluit fanilor faptul că a urmat cursurile Colegiului Național I.L Caragiale București și a absolvit apoi Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, specialitatea ”Criminalistică”!

În plus, le-a spus chiar și titlul lucrării de licență, dar mai ales, nota cu care și-a terminat studiile: 8,75; ”Elemente Tactice și Metodologice în Investigarea Furtului din Buzunare”.

Oana Zăvoranu le-a numit ”căpușe” pe influencerițele din România

Oana Zăvoranu nu se oprește cu una, cu două, din scandalul cu influencerițele din România și le-a numit ”căpușe”, avertizându-le că nu va avea liniște până ce nu va scăpa țara de ele. Actrița a spus că le va scoate din orice sistem și că le va ”demasca”, chit că-și rupe din timpul ei. De asemenea, focoasa brunetă a ținut să sublinieze faptul că divele la care face referire nu ar fi ”calificate” pentru o astfel de ”meserie”.

Unde mai puneți că diverse persoane i-ar fi trimis mail-uri prin care se plângeau de faptul că ar fi avut probleme cu tenul, după ce ar fi folosit produsele promovate pe Internet chiar de către persoanele publice vizate de divă!

”Au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii. Are vreuna dintre ele master? Sunt recunoscute undeva? Au diplome? Eu am toate datele necesare să vin cu propuneri și să le spun să cumpere aia, aia.”, a spus Oana.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *