Răstunare de situație la final de 2021! Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat de dragul fetițețelor

Pepe și Raluca par că au îngropat securea războiului, cel puțin pentru moment. Recent, cei doi s-au bucurat de o ieșire în parc alături de cele mici și au părut din nou o familie fericită.
Cei patru au petrecut împreună după-amiaza zilei de luni în Parcul Herăstrău și au părut că s-au distrat de minune, la fel ca în vremurile bune. Pepe, Raluca și fiicele lor s-au dat în mașinuțe, în „Orășelul copiilor” și au petrecut momente frumoase împreună.

De dragul celor două fiice, Maria și Rosa, Pepe și Raluca s-au distrat câteva ore în ”Orășelul copiilor”, din Parcul Herăstrău, ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat vreodată între ei. S-au dat, pe rând, în mașinuțe, împreună cu fetele care chiuiau de bucurie. Dacă vremea le va permite, cei doi au în plan repetarea acestei ieșiri în patru”, au declarat apropiați ai celor doi pentru impact.ro.
Pepe, deschis pentru o împăcare
Se pare că lucrurile nu merg prea bine pentru Pepe după despărțire. Artistul suferă destul de mult pentru că nu își mai vede fetițele zilnic și s-a refugiat în studio

Mai mult, potrivit unor apropiați ai acestuia, artistul este chiar dispus la o împăcare, doar pentru ca lucrurile să revină la normal și să se poată bucura de familia lui.
„Micuțele plâng deseori după casa din Pipera în care au crescut, acolo unde camerele lor sunt și acum pline de jucării. În ceea ce-l privește pe Pepe, acesta suferă foarte mult și evită să vorbească despre relația cu Raluca. Artistul ar fi dispus să-și primească soția înapoi, chiar dacă ulterior despărțirii a aflat că Raluca ar fi avut ochi și pentru alt bărbat”, au mai spus apropiații pentru sura citată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *