RĂSTURNARE DE SITUAŢIE ÎN CAZUL MORŢII LUI ALEXIS SHARKEY, INFLUENCERIȚA GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE PE MARGINEA UNUI DRUM

Alexis Sharkey a dispărut fără urmă acum aproximativ o lună și jumătate. Îngrijorat, soțul tinerei și-a sunat soacra care locuiește în Youngsville, Pennsylvania, și i-a spus că Alexis nu s-a mai întors acasă. Ulterior, aceștia au anunțat autoritățile care au început căutările.

După două zile, trupul tinerei a fost găsit de un angajat de la Drumuri din Houston, după ce a observat o pereche de picioare care ieșeau de sub niște tufișuri. Alexis nu avea urme de violență pe corp, însă era dezbrăcată. Ulterior, s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Mama ei a mărturisit că fiica ei nu ar fi plecat niciodată de acasă fără să-și anunțe familia.

A fost strânsă de gât
Anchetatorii au stabilit, acum, că a fost vorba despre o crimă. Tânăra a fost omorâtă prin sufocare, fiind strânsă de gât. Ulterior, criminalul a spălat trupul neînsuflețit al lui Alexis și l-a abandonat pe marginea șoselei. Se fac în continuare cercetări pentru a-l găsi pe vinovat.

Tânăra era cunoscută în mediul online și oferea sfaturi despre beauty și skin care. Apropiații și familia au fost în stare de șoc după aflarea veștii.

„Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, iubire”, scria mama lui Alexis pe rețelele de socializare.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *