RÂZI CU LACRIMI! CUM A AJUNS NICOLAE GUȚĂ SĂ SE AUTOIRONIZEZE, ÎN FAȚA TUTUROR: „OMUL CARE FACE DUȘ SE NUMEȘTE…”

Nicolae Guță a dispărut din peisajul monden, însă continuă să-și surprindă ascultătorii cu melodii care mai de care mai interesante. Însă, ceea ce nu mulți știu este faptul că manelistului îi place tare mult să fie activ pe rețelele de socializare și se pare că nu se supără atunci când internauții mai fac glume proaste la adresa lui.
Nicolae Guță a stârnit hohote de râs în mediul online, după ce a postat o glumă extrem de amuzantă. Situația a fost cu atât mai haioasă cu cât manelistul s-a autoironizat.
Mai exact, Nicolae Guță a încărcat pe Facebookul său o fotografie cu el, pe care scrie: „Omul care face duș se numește DUȘman”. La o asemenea postarea, internauții au reacționat pe măsură și s-au amuzat copios de modul în care s-a autoironizat manelistul.

Detalii intime din relația lui Nicolae Guță, cu Daniela Roba
Daniela Roba a dat cărțile pe față la șapte ani de când a căzut în „păcat”. Bruneta din Timișoara a avut o relație cu Nicolae Guță în anul 2013, iar după ceva timp de la despărțire aceasta a hotărât să se pocaiască. Acum, ea vorbeste despre acea perioadă ca fiind o tulburare din calea Domnului.
Tânăra, care acum este o familistă convinsă și o femeie extreme de credincioasă în fața lui Dumnezeu, își făcea de cap în urmă cu câțiva ani. Ea era într-un război mediatic cu fosta soție a lui Nicolae Guță, Narcisa. Cele două femei apăreau în diverse emisiuni televizate făcând scandal și ajungând chiar să se bată pentru inima manelistului.
“Pentru toți cei care se intreaba de ce s-a pocait Daniela Roba. Pentru ca Hristos a murit si pentru pacatele mele . Daca inainte vroiam sa pozez in persoana negativa fata de toti cei din jurul meu, nu era ca așa vroiam eu, ci era faptul ca Satana ma stapanea si eu faceam faptele lui atunci ! Nu vroiam sa mai aud de biserica ,rugaciuni , post si tot ce inseamnă Dumnezeu.
Mulțumesc Pastorului Florin Ianovici care sa-a rugat impreună cu toata biserica Penticostala ca Dumnezeu sa ma ajute sa renunt la tot ,iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo in apa botezului i-am jurat credinta lui Dumnezeu pana la moarte”, a scris Dana Roba.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *