Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Răzvan Botezatu (32 de ani) a dezvăluit de curând că este fericit pe plan amoros. Fostul concurent de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este destul de rezervat cu privire la expunerea vieții personale în public, dar acum a spus, în cadrul unui interviu, că de aproximativ doi ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul lui. Botezatu nu a dorit să dezvăluie identitatea partenerului său, dar a ținut să precizeze că are bani și că pleacă foarte des în vacanțe împreună cu el.

Sunt fericit. Sunt bine. Sunt cu cineva de 2 ani, sunt super bine, ne înțelegem foarte bine. Mă face fericit, îl fac fericit. Are bani. plecăm în vacanțe, petrecem foarte mult timp împreună. Știi cum e… când ai parte de dragoste parcă bagi capul și la șerpi, îți mai intră și câte un șoarece în gură, nu e problemă. Că știi că e cineva lângă tine – a declarat vedeta de televiziune, pentru ciao.ro.
Răzvan Botezatu și-a refăcut viața amoroasă după ce, la sfârșitul anului 2019 s-a despărțit de iubitul neamț cu care avea de gând să se căsătorească.

De Revelion am fost singur. Vorbisem ca, în seara de Ajun, să petrecem puţin în familie, să stăm până la miezul nopţii acasă, cu ai mei, iar apoi să ieşim. Dar, brusc, el nu a mai vrut să vină la mine, m-am enervat cumplit şi… Gata! I-am spus să îşi vadă de treabă, dacă nu poate respecta nişte planuri simple, în viitor ce vom face? Spunea că nu se simte confortabil, d-astea, dar s-a dus cu prietenii lui în club.

Aşa că, după ce am stat cu ai mei acasă, până la miezul nopţii, m-am dus şi eu, singur, în alt club şi m-am distrat. Eu sunt încăpăţânat, dar şi foarte strict când vine vorba de anumite lucruri – a dezvăluit el, la momentul respectiv, pentru wowbiz.ro.

Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Și ce este nou?”. Alții s-ar putea să nu fi știut sau să nu „suspecteze”. Poate vă veți întreba: trebuie încă să menționezi sexualitatea în 2019? Cred că da! Sigur, în anii trecuți s-au întâmplat multe în ceea ce privește acceptarea, dar suntem încă departe de normal. Aceste cuvinte nu ar trebui să se refere la propria mea ieșire personală, ci la cât de important este să înțelegem oameni care sunt diferiți de noi și luându-ne ca fiind diferiți de la sine înțeles – a spus Răzvan Botezatu pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Tot atunci, Botezatu spunea că își asumă consecințele pentru declarațiile făcute pentru că “a oboist” să mai poarte masca unui heterosexual.
Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său.

Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani

Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea. E adevărat, îmi asum că voi fi înjurat, că voi fi ironizat și privit altfel.

Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat. Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund – mai spunea acesta.

laur