Reacția Danielei Crudu, după ce Claudia Pătrășcanu a pus la îndoială orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău: „Ne cunoaștem bine”

Nu mulți sunt cei care știu că Daniela Crudu și Gabi Bădălău au fost împreună, astfel că după ce Claudia Pătrășcanu a pus la îndoială orientarea sexuală a tatălui copiilor lui, Cruduța a intervenit!

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Daniela Crudu a comentat acuzațiile pe care Claudia Pătrășcanu le-a făcut la adresa lui Gabi Bădălău, legate de orientarea lui sexuală. Recent, artista a spus de tatăl copiilor ei că ar fi atras și de bărbați, lucru care l-a revoltat pe afacerist, care i-a dat replica imediat.

„Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia? Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva”, a spus și Gabi Bădălău în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Cum a comentat Daniela Crudu spusele Claudiei Pătrășcanu

Daniela Crudu i-a luat apărarea fostului iubit, Gabi Bădălău, despre care a spus că este un heterosexual convins. Fosta asistentă TV a mărturisit că îl știe foarte bine pe afacerist și că nu se poate pune problema de o altă orientare sexuală în cazul acestuia.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a spus clar și răspicat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *