Reacția uluitoare a Oanei Zăvoranu, după ce a fost întrebată ce părere are de Bianca Pop: ”Toate trompetele care…”

De când a dat primele declarații despre divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă, Oana Zăvoranu le-a luat în vizor pe toate divele din showbiz! ”Querida” nu se lasă cu una, cu două și continuă seria atacurilor la adresa, ghiciți cui? Biancăi Pop! Ce a spus Zăvo despre fosta ispită de la ”Insula Iubirii”?

  • Reacția uluitoare a Oanei Zăvoranu, după ce a fost întrebată ce părere are de Bianca Pop!
  • ”Querida” dă de pământ cu toate divele din showbiz!
  • Ce a putut spune despre fosta ispita de la ”Insula Iubirii”?

Oana Zăvoranu este de neoprit! De mai bine de două săptămâni, ”Querida” a luat în vizor toate divele din showbiz și și-a exprimat părerea în cel mai sincer mod, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată! Oana Roman, Monica și Ramona Gabor, Christina Ich, Alina Ceușan, iar lista poate continua mult și bine, sunt câteva dintre numele pe care Zăvo le-a criticat ”până la os”!

Oana Zăvoranu: ”Nici nu vreau să aud”

Întrebată din nou de fanii de pe rețelele de socializare ce părere are despre Bianca Pop, diva sexy nu s-a putut abține și a făcut-o cu ou și oțet pe fosta ispită de la ”Insula Iubirii”. Pe lângă faptul că a numit-o ”trompetă”, Zăvo le-a spus celor din mediul online că nici măcar nu a auzit de ea și nici nu vrea să știe cine este!

Cine naiba e Florina asta? Nu am cum să îmi spun părerea despre toate trompetele de care nu am auzit și nici nu vreau să aud”, a fost mesajul postat de ”Querida” pe Instagram.

Și dacă vă gândeați că Bianca Pop nu a avut nimic de zis, ei bine, vă înșelați amarnic! Focoasa brunetă a fost anunțată imediat de către urmăritorii săi de părerea Oanei și, surpriză: nu a pornit niciun scandal! Ba chiar a răspuns mai calmă ca niciodată și a uimit pe toată lumea cu reacția ei, semn că fosta ispită nu mai este deloc așa cum o știam și s-a schimbat radical!

”Am auzit ce a zis despre mine! Să fie sănătoasă!”, a fost răspunsul Biancăi Pop.

Ce a spus Zăvo despre Alexia Eram

Desigur că printre atâtea influencere și dive, Oana nu a putut să o scape din ochi nici pe Alexia Eram! În stilul caracteristic, Zăvo a spus că fiica Andreei Esca nu are niciun talent și că, de fapt, este doar fata mamei!

”Dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră? Asta ce dracu mai influențează? Nimic, și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa”, a spus Oana Zăvoranu despre Alexia Eram.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *