Relaxarea restricțiilor în România! Noul premier a dat cea mai bună veste

Veste uriașă pentru toți românii. Imediat după ce a primit votul de învestire în Parlament, noul premier, Florin Cîțu, a făcut anunțul momentului. Acesta a vorbit despre relaxarea restricțiilor în România.

Anunțul momentului din partea noului premier, Florin Cîțu. Șeful de la Palatul Victoria a făcut dezvăluirea așteptată de către toți românii.

Este posibilă o relaxare a restricțiilor anti COVID după Sărbători. Asta se va întâmpla doar dacă numărul de cazuri va scădea.

Vestea momentului pentru toți românii

Florin Cîțu a dat vestea momentului. „Campania de vaccinare începe în acest weekend. Voi vedea cât mai repede unde suntem în acest moment. Avem un Guvern investit pentru

a da OUG dacă lucrurile se înrăutățesc. Eu mă gândesc însă la relaxare. La asta mă duce gândul, având în vedere că se aproprie vaccinarea, la începutul anului viitor”, a spus noul premier.

Avertisment pentru noii miniștri

Acesta a vorbit și despre noua coaliție, dar i-a avertizat și pe noii miniștri. „Vom avea întâlniri săptămânale, zilnice dacă este nevoie.

Schimbăm un pic lucrurile. Miniștrii vor avea obiective care vor fi evaluate trimestrial. România a suferit de meteahna proiectelor începute și nefinalizate.

Toți ne asumăm răspunderea Guvernării. Proiectul de buget va fi gata în prima parte a anului viitor. Așteptăm și estimările Comisiei

Naționale de Strategie și Prognoză, apoi vorbim și de ceilalți indicatori macroeconomici. Țintim un deficit bugetar în jur de 7%.

Suntem pregătiți pentru o guvernare stabilă și de lungă durată”, a spus Florin Cîțu, imediat după ce a primit votul de învestitură în Parlament.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *