ROMÂNCELE SE ÎMBOGĂȚESC LA PRODUS ÎN MAREA BRITANIE, ÎN PLINĂ PANDEMIE.

Poliția din Marea Britanie a găsit opt romance lucrând intr-un bordel respectând regulile de igienă impuse în pandemia de coronavirus. În descinderea organizată de forțele de ordine britanice au fost găsite afișe de sănătate și certificate de securitate pentru COVID-19.
The Guardian, potrivit News.ro, notează că un astfel de bordel produce profit de circa un million de lire sterline pe an.
Un flacon uriaş cu dezinfectant pentru mâini se afla la intrarea în bordel, scrie cotidianul britanic, care precizează că operaţiunea a avut loc în urmă cu trei săptămâni, în baza unui ”pont”.
”La prima vedere nu arăta ca un loc în care aveau loc infracţiuni şi o exploatare sexuală”, declară o specialistă în ajutarea victimelor traficului sexual, Cristina Huddleston, care a luat parte la operaţiune.

Potrivit anchetatorilor, bordelul şi femeile dinăuntru se aflau sub controlul unei grupări infracţionale care deţinea cel puţin alte trei bordeluri în care exploata românce.
”Majoritatea muncii sexuale în Regatul Unit are loc independent şi consensual, însă în infracţionalitate există un model agil, extraordinar de eficient, care a transformat Marea Britanie în principala destinaţie a traficanţilor şi proxeneţilor care aduc femei din Europa de Est, mai ales din România”, declară Huddleston pentrtu The Giardian.

Banii care se câştigă din exploatarea sexuală provin din această lume, din droguri şi arme de foc, fraude ale identităţii şi spălare de bani, care au loc în paralel”, precizează ea.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *