România intră în starea de urgență? Ludovic Orban a făcut anunțul care înspăimântă românii:

România intră în starea de urgență? Este întrebarea la care a răspuns astăzi, premierul. Ludovic Orban a făcut anunțul care înspăimântă românii, în contextul în care numărul de infectări rămâne unul ridicat.

În spațiul public au apărut tot mai multe informații legate de o stare de urgență impusă imediat următoare alegerilor parlamentare. Șeful Executivului a făcut precizări despre această ipoteză.

România intră în starea de urgență? Ludovic Orban a făcut anunțul

Starea de urgență este o variantă care poate fi luată în calcul. Asta dacă numărul infectărilor cu noul coronavirus va crește în perioada următoare. Ludovic Orban nu a confirmat ipoteza, însă prin răspunsul său nu a reușit să o infirme în totalitate.

 

 

Atât reprezentanți ai partidelor politice de opoziție, cât și alte personalități din spațiul public au vorbit despre instaurarea stării de urgență. Aceștia au declarat că odată cu încheierea alegerilor parlamentare, românii ar putea reveni la restricțiile pe care au fost nevoiți să le respecte și în primăvară.

Orban nu vrea stare de urgență în România!

Ludovic Orban speră ca odată cu trecerea timpului cazurile de infectare cu Sars CoV-2 să se diminueze. Premierul României își dorește ca cetățenii să-și petreacă Sărbătorile de Iarnă în liniște:

 

Până astăzi, 17 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
253.244 de pacienți au fost declarați vindecați. În ultimele 24 de ore, 8.262 români au fost infectați cu noul coronavirus.

Din păcate, bilanțul deceselor cauzate de virusul COVID-19 cresc pe zi ce trece. 9.261 de români au murit, în total, pe teritoriul României, după ce au fost infectați cu virusul Sars-Cov-2.

România intră în stare de urgență doar dacă numărul cazurilor de COVID-19 se mărește. Coronavirusul s-a instalat puternic și în România, la fel ca în aproape statele lumii. Numărul îmbolnăvirilor a depășit 373.000 de cazuri.

O parte din măsurile de urgență adoptate de autorități pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 au încetat, începând cu data de 15 mai 2020. Numărul îmbolnăvirilor, precum și al deceselor continuă, însă, să crească. Au fost hotărâte noi restricții, la nivel național în luna noiembrie. scrie impact.ro

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *