Romanii care au speriat Anglia. Suma COLOSALA pe care au furat-o in ..

Presa britanica a venit cu noi detalii despre jafurile in serie comise la Londra de patru cetateni romani, la finalul anului trecut.

Printre victime s-au numarat doua dintre marile personalitati din Regat, Tamara Ecclestone, fiica magnatului cu acelasi nume, si antrenorul echipei Chelsea Londra, fostul mare fotbalist Frank Lampard.

 

La aproaape un an de la furturile care au socat Anglia, oficialitatile britanice au stabilit cu exactitate prejudiciul, care se ridica la 26 de milioane de lire sterline, adica aproape 30 de milioane de euro. Pe langa banii cash gasiti in locuinte, au fost furate multe bijuterii si obiecte de valoare. Se poate spune ca e un adevarat „jaf al secolului”, unul dintre cele mai impresionate din punct de vedere al pagubelor.

Maria Mester (47 de ani) şi fiul ei Bogdan Savastru (29 de ani), alături de Alexandru Stan (49 de ani) şi Sorin Marcovici (52 de ani) sunt romanii cercetati in acest dosar. Conform primelor informatii aparute la vremea respecttiva, Maria Mester, care lucra cu menajera, a fost arestata de politie pe un aeroport, purtand o pereche de cercei pe care tocmai o furase.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *