S-a aflat! Al cui era firul de păr găsit în pumnul Antoniei, fata din Arad incendiată: ”A recunoscut

În cazul crimei de la Arad, crimă în care o fetiță de 4 anișori, Antonia, a fost omorâtă de tatăl vitreg, ies noi informații la iveală.

La momentul descoperirii corpului micuței, procurorii

declarau că aveau să găsească în pumnul acesteia un fir de păr de 22 de cm. În primă fază s-a crezut că

ar aparține asasinului, dar noile dovezi vin să infirme această teorie. Mai ales că există și un nou martor care ar putea face lumină cu privire la proba găsită de procurori.

Cazul crimei de la Arad se complică

La finalul lunii octombrie, pe un câmp de lângă un cimitir din Arad, era descoperit trupul neînsuflețit al unei fetițe cu vârsta

cuprinsă între 4 și 6 ani. Criminaliștii și procurorii arădeni aveau să se cutremure, la fel și comunitatea locală, de descoperirile făcute la locul crimei.

Micuța, a cărei identitate a fost descoperită ulterior, fusese lovită la nivelul craniului și ulterior incendiată de criminal. Prima descoperire,

și cea mai importantă de altfel, a fost un fir de păr, lung de 22 de cm, în pumnul micuței Antonia, de 4 anișori.

Tatăl biologic află din presă de dramă

Procurorii din Arad imediat au concluzionat că cel care a înfăptuit oribila crimă era cineva apropiat, de altfel s-a demonstrat că supozițiile erau corecte. Criminalul era tatăl vitreg al micuței Antonia, noul partener de viață al mamei acesteia, Sabrina.

La 48 de ore, tatăl biologic al fetei, care afla de crimă din presă, declara că micuții ar mai fi avut ceva probleme cu mama lor, pe vremea când aceștia se aflau la Paris, dar în rest, conform tatălui, femeia s-ar fi ocupat de cei mici.

Firul de păr ar putea fi al mamei fetiței. Proba ADN ar putea fi mult mai importantă

În cele din urmă criminalul a fost arestat și, ulterior și-ar fi recunoscut vina. Numai că de-aici în colo, conform celor de la Spynews.ro, lucrurile par a se complica.

Publicația amintită a stat de vorbă cu sora criminalului, care declară că fratele și concubina sa, împreună cu cei doi copii, ar fi locuit cu ea în aceeași casă. Femeia spune că persoana pe care ar fi sunat-o imediat

după crimă ar fi fost chiar mama fetei, Sabrina, și că firul de păr i-ar aparține acesteia.

A vorbit cu unchiul meu și a recunoscut că firul de păr de la fată din mână este al Sabrinei. Și Sabrina a spus că este părul ei. Pe ea a sunat-o, așa am înțeles, că pe ea.

A stat în casă cu mine, cu mama mea, cu copiii, cu iubitul meu și cu Florin, bineînțeles. Cum am spus, nu vreau să îi iau apărarea

fratelui meu, vreau să spun adevărul. Ea era extrem de indiferentă cu copiii”, a mai spus sora lui Florin Crișan, conform Spynews.

Dacă este așa, se pune inevitabil întrebarea cum a ajuns firul de

păr în pumnul micuței, dacă la momentul crimei, așa cum a declarat chiar suspectul, femeia nu se afla acasă, ci la spital?

laur