S-a aflat! Ce trebuie să comanzi de la McDonald’s pentru a primi meniul secret

Un fost angajat McDonald’s a vorbit despre „meniul secret” despre care se zvonește că include articole pe care nu le veți găsi în listă, cum ar fi „Mega Mac” și „Land, Sea and Air Burger” Este probabil ca fanii McDonald’s să fi auzit zvonuri despre „meniul secret” al restaurantului care circulă de ani de zile

El include elemente din afara meniului cunoscut doar în cercurile subterane ale celor mai mari fani ai lui Ronald McDonald, inclusiv creații precum „Land, Sea and Air Burger”, care combină tortele de vită, pui cu pâine și un Filet-O-Fish, toate într-un singur coc.

Mulți clienți intrigați nu au fost niciodată suficient de curajoși pentru a comanda din „meniul secret” din teamă, dar un fost muncitor a dezvăluit acum adevărul despre toate acestea.

Jack, care susține că a fost antrenor de echipaj la lanțul de fast-food între 2015 și 2019, a răspuns la o întrebare pe Quora a unui fan care a vrut să știe odată pentru totdeauna dacă articolele secrete au existat într-adevăr.

Există sau nu un meniu secret la McDonald’s?
El a scris pentru a explica că, din păcate, „nu există un meniu secret stabilit la McDonald’s” – dar a adăugat că nu ar trebui să vă opriți să comandați unul.

Fostul angajat a spus: „Ai capacitatea de a personaliza aproape orice din meniuri.

„Datorită rețelelor de socializare, am clienți care cer articole nebune precum„ Mega Mac ”sau„ Burgerul Land, Air și Sea ”.

„Acest lucru nu este în meniul nostru și nici nu suntem instruiți să creăm aceste comenzi. De obicei, întreb clientul în ce constă articolul și ce ar dori să adauge. De obicei, îmi amintesc aceste articole pentru următoarea persoană care cere.”

El a sfătuit: „Amestecarea articolelor McCafe cu articolele standard McDonald’s este calea de urmat pentru a obține cele mai bune articole secrete din meniu”.

Alți oameni care susțin că au lucrat și la lanț au susținut cunoștințele din interiorul lui Jack, așa cum a scris unul: „Nu există un meniu secret oficial, dar majoritatea angajaților McDonald’s știu despre variantele considerate a fi meniul secret.

„De exemplu, dacă comandați un Monster Mac, angajatul probabil va ști la ce vă referiți”.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *