S-a aflat! Iată ce legătură are Manelistul în despărțirea dintre Reghe și Anamaria Prodan…

În urmă cu doar o zi, Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. La scurt timp după, Dani Mocanu,

un manelist cunoscut din țara noastră, a decis să îi transmită un mesaj impresarei. Iată ce a scris cântărețul pe contul său de socializare.

Mai în glumă, mai în serios, Dani Mocanu i-a făcut o declarație de dragoste impresarei. Pe contul său de socializare, cântărețul a decis să posteze mesajul.

Dani Mocanu, declarație pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă dificilă, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a înaintat actele de divorț. La puțin timp după ce a aflat că sexy impresara este în impas, manelistul Dani Mocanu a postat un mesaj pe contul său de socializare.

Mai exact, acesta i-a spus vedetei că nu trebuie să se lase afectată de ceea ce se întâmplă în viața ei la momentul actual, ci că trebuie să meargă mai departe. Ba chiar mai mult, interpretul de muzică de petrecere chiar și-a dechis sufletul și i-a spus că o iubește… încă din copilărie chiar.

Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare…și în plus…nu te plânge că nu are cine să te iubească, eu cel puțin, te iubesc de când eram mic. PS: Nu glumesc’, a scris manelistul, pe contul lui de Instagram.

În continuare, a mai adăugat faptul că-și dorește să scoată o piesă pentru Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

După ce s-a tot speculat faptul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează, antrenorul de fotbal a făcut declarația momentului despre despărțire. În urmă cu doar o zi, a recunoscut faptul că a întemeiat procesul și că urmează să pună punct relației cu impresara.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul

unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!’, a declarat, pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf

laur