S-a aflat motivul pentru care a plecat Vulpița! Tânăra a mărturisit că are un nou partener: “Eu am pe altcineva și nu te mai băga în viața mea”

După aproape 6 luni de când viața i s-a schimbat complet la „Acces Direct”, Veronica a anunțat că nu mai vede nicio cale de împăcare cu Viorel și că vrea să se despartă de acesta. Ba mai mult, tânăra a mărturisit că are un nou partener și că este pregătită să renunțe la soțul său pentru acesta.

Veronica s-a despărțit de Viorel și pleacă acasă: „Am pe altcineva!” Înainte cu scurt timp înainte ca emisiunea de astăzi să înceapă, Veronica și Viorel au fost protagoniștii unor scene șocante. Vulpița i-a dat cheile bărbatului și i-a spus că pleacă înapoi la Blăgești, având un nou partener.

Între noi s-a terminat tot! Eu am plecat! Ia-ți cheile! I le dau, că nu mai sunt eu șefa. Și eu plec! Eu vreau să divorțez de tine, nu mai vreau să stau cu tine! Am pe altcineva!”, a amenințat Veronica la „Acces Direct”.

Tânăra a spus că deja s-a interesat de divorț și că este hotărâtă să se despărtă de Viorel.

„Se poate și fără tine! Oricum, m-am interesat, dacă vrei să știi, băiete! Am avut eu copie de la certificatul de căsătorie. Eu am pe altcineva și nu te mai băga în viața mea”, a mai spus ea.

SE PREGĂTEȘTE DE NUNTĂ?

Mirela Vaida a spus la „Acces Direct” că astăzi a sunat la redacție fosta iubită de-a unui bărbat din Cârja, cunoscut atât de Viorel, cât și de Veronica. Femeia le-a mărturisit că acesta se pregătește de nuntă cu Veronica și că a vorbit cu preotul din sat despre nuntă.

CINE ESTE NOUL PARTENER AL VULPIȚEI!

Viorel susține sus și tare că noul partener al Vulpiței ar fi un bărbat pe nume Vasile Toca. Potrivit spuselor sale, un bărbat din sat i-ar fi spus soțului Vulpiței că l-ar fi auzit pe Vasile vorbind la telefon cu aceasta. Ea însă neagă că despre el ar fi vorba.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *