S-a anunțat majorarea pensiilor! Bucurie totală pentru 5 milioane de români

Veste bună petnru cei 5 milioane de pensionari din România. Ministrul de Finanțe tocmai a anunțat majorarea pensiilor din România.

Astfel, ministrul de Finanțe tocmai a anunțat că punctul de pensie va crește și în 2021 și în 2022. Astfel, ministrul de Finanțe a spus foarte clar că punctul de pensie va crește și în 2021 și în 2022.

Anunțul lui Florin Cîțu vine la scurt timp după declarația Violetei Alexandru care, de asemenea, a anunțat că pensiile vor fi majorate din nou.

Violeta Alexandru a anunțat că pensiile vor crește şi în 2021. Ministrul Muncii a explicat că urmează să fie făcută o evaluare a încasărilor la buget, în funcţie de care Guvernul va decide cu cât vor creşte pensiile în anul următor.

„Primul mesaj către pensionari este că pensiile vor creşte şi anul viitor şi în anii viitori. Creşterile pe care le vom face vor fi fundamente pe calcule care arată seriozitatea cu care abordează Guvernul această problemă”, a susținut Violeta Alexandru.

„În momentul în care Ministerul Finanţelor are o evaluare asupra încasărilor la buget se va vedea foarte bine ce posibilităţi dispune bugetul pentru a susţine un anumit cuantum de mărire anul viitor.

Ne preocupă acest subiect. Nu este doar o declaraţie politică, ci este o realitate, având în vedere confirmarea pe care tocmai am făcut-o prin creşterea de 14 la sută din acest an în care situaţia economică a fost bine cunoscută”, a punctat Violeta Alexandru.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *