S-a întâmplat ceea ce toată lumea bănuia! Cum a reacționat Viorel după ce a aflat adevărul despre copilul pe care îl va naște Vulpița

Vestea că Vulpița va deveni mămică pentru a doua oară a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales prin prisma faptului că Veronica și-a lăsat copilul de numai 2 anișori acasă, pentru a fi celebră la Acces Direct.
Toată lumea s-a întrebat care este sexul bebelușului pe care Vulpița îl poartă în pântece. Ei bine, Viorel s-a dat de gol! Fără să-și dea seama, soțul Veronicăi Stegaru a spus clar și răspicat „fată”, mărturisind, în acest fel, că cel de-al doilea copil care va veni pe lume în primăvara anului 2021 va fi tot o fetiță.
Deși au sperat ca urmăritorii lor din social media să fie bucuroși pentru faptul că vor deveni părinți din nou, Vulpița și Viorel s-au lovit, din nou, de un val de critici.
‘Adevărul este că ne și pasă, chiar este foarte important pentru țară, să știe ce faci tu, voi!’, ‘Nu vreau răul nimănui. Dar decât să faci un copil iar apoi să îți amintești de el la Paște sau Crăciun, mai bine las-o baltă’, ‘Orice ai avea să fie sănătos/sănătoasă dar cel mai important, să aveți grijă de el/ea și să nu faceți cum ați făcut și cu fetita pe care o aveți’, i-au scris câțiva internauți, Vulpiței.
Câți ani are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct
Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și are o fetiță de 3 ani, dar nu e deloc în vârstă. Vulpița are doar 22 de ani, dar viața grea pe care a dus-o în Blăgești și-a pus amprenta pe chipul ei.
Soții Stegaru au intrat în atenția publicului în urmă cu 8 luni, după ce au pășit pentru prima dată în platoul emisiunii de la Antena 1. De atunci și până în prezent, viața lor a fost pusă pe tapet cu bune și cu rele. Despre Viorel întotdeauna s-a știut că este cu mult mai mare decât Veronica, mai exact cu 11 ani. Așadar, Vulpița din povestea noastră are doar 22 de ani, un mariaj de cinci ani, o fetiță în vârstă de trei ani și un copil în pântec. Anul viitor, în primăvară, Vulpița urmează să devină mamă pentru a doua oară.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *