S-a nascut bebelusul asteptat de o tara intreaga 😍 Veste de ultima ora in showbiz

Sărbătoare în Familia Regală Britanică
Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, a devenit mamă pentru prima dată
Sărbătoare în Familia Regală Britanică

Familia Regală Britanică este în sărbătoare, după ce Prințesa Eugenie a născut. Nepoata Reginei Elisabeta a adus pe lume un băiețel, marți, iar vestea a fost împărtășită public prin intermediul unui comunicat.

În vârstă de 30 de ani, Prințesa Eugenie a devenit mamă pentru prima dată. Bucuria este una de nedescris pentru întreaga familie. De asemenea, în comunicatul transmis este precizat că totul a decurs bine, iar Prințesa Eugenie a adus pe lume un băiețel, care a cântărit 3.65 de kilograme. De asemenea, alături de ea, în sala de nașteri, s-a aflat și soțul său, Jack Brooksbank.

„Acesta este primul copil al Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, primul nepot al Ducelui de York și al lui Sarah, Ducesa de York, și al nouălea strănepot al Reginei și al Ducelui de Edinburgh. Alteța sa Regală și copilul ei se simt amândoi foarte bine”, se arată în comunicat.

Prima imagine cu bebelușul regal

La scurt timp după ce a născut, Prințesa Eugenie a împărtășit fanilor și prima imagine cu bebelușul său. O prezență extrem de activă pe rețelele sociale, Prințesa Eugenie a ținut să se știe și de la ea de marea bucurie pe care o trăiește.

Prințesa Eugenie a postat o fotografie în care îi arată o mânuță fiului său. În imaginea pe care o puteți vedea în galeria foto, bebelușul își ține mama de deget, în timp ce tatăl său îi protejează mâna în mâna sa. Imaginea, care este una extrem de emoționantă, a strâns sute de mii de aprecieri în mediul online, iar fanii Casei Regale au transmis imediat gândurile lor bune.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit în 2018

Jack Brooksbank și Prințesa Eugenie au devenit soț și soție pe data de 12 octombrie 2018. Evenimentul a fost unul impunător, la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. Prințesa Eugenie este a noua în linia de succesiune la tronul Regatului Unit. Ea este fiica Prințului Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta. Prințesa Eugenie își desfășoara activitatea în domeniul artei, iar soțul său lucrează în industria ospitalității.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *