S-a speculat foarte mult pe această temă, dar Antonia a spus adevăratul motiv pentru care și-a operat sânii

Mulți au făcut comentarii răutăcioase în legătură cu decizia vedetei de a-și opera sânii a doua oară, dar solista pare extrem de mulțumită de rezultate

Dacă la început nu a comentat nimic, când s-au întețit speculațiile, Antonia a “ieșit” întâi pe Instagram cu un comentariu pe alocuri ironic:

“Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”.

Când s-au mai liniștit lucrurile și chiar a apărut cu primul decolteu, pe care l-a și pozat pentru Instagram, Antonia a povestit pentru Click despre motivele reale care au dus-o la operație:

”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”.

Antonia și-a operat prima dată sânii la 25 de ani, în 2015, iar acum, la 30 de ani, a apelat din nou la bisturiu.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *