S-a stins din viață un artist al României. Ce a pățit bărbatul

A murit DJ Pascal. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. În acest moment, cauzele decesului sunt necunoscute, iar dispariția lui a uimit pe toată lumea.

Pascal Di Fazio , cunoscut drept DJ Pascal, a murit într-o cameră de hotel din Pitești, cartierul Trivale. Vestea decesului a fost făcută de Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța, bun prieten cu artistul.

Conform apropiaților, înainte să moară Dj Pascal ar fi fost prezent la unul dintre cluburile în care obișnuia să pună muzică, până la ora 21:00. Apoi la ora 4:00 dimineața ar fi ajuns în Pitești la hotelul în care a fost gîsit mort.

Se pare că DJ-ul nu a mai răspuns la telefon, iar unul dintre angajații hotelului a mers să verifice ce face. Bărbatul i-a găsit trupul neînsuflețit al artistului. Ușa era încuiată pe dinăuntru, banii erau în cameră, iar trupul nu prezenta urme de violență.
Moartea Dj-ului Pascal
În acest moment, nu se știe cauza exactă a decesului lui Pascal Di Fazio. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.

Dumnezeu să-l ierte! Adio, prieten drag Pascal”, a scris afaceristul Levent Beghim duminică seara.

„Offffff, am avut ocazia să îl cunosc, un om cu un caracter extraordinar: DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, ”Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să îl ierte”, au transmis internauții.

„Dumnezeu să-l ierte… Dj-ul copilăriei noastre…”, a fost un alt mesaj tulburător.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *