S-au despărţit! Vedeta Antena 1 i-a spus ADIO

Bombă în showbiz! Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aud ecis să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de actori pe Instagram.

ADVERTISTMENT
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unui dintre cele mai iubite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au format un cuplu și în numeroasele seriale românești în care au jucat. Legătura dintre ei era atât de puternică încât producătorii îi doreau împreună și pe micile ecrane.

Astăzi, însă, cei doi le-au dat fanilor o veste care i-a șocat. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii a fost făcut pe Instagram, într-un video.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a Vlad Gherman pe Instagram.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a continuat Cristina Ciobănașu.

Pandemia le-a afectat grav relația
Se pare că pandemia și-a pus amprenta asupra relației lor. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au realizat, în perioada în care au stat tot timpul împreună, că sunt extrem de diferiți și își doresc lucruri diferite de la viață.

Cei doi actori au cântărit bine decizia de a pune punct poveștii lor de dragoste. Ambii au mărturisit că vor rămâne, în continuare, prieteni și se vor sprijini necondiționat.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a adăugat Vlad Gherman.

”Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a mai transmis actrița din „Sacrificiul”.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *