Sa ne rugam pentru ea! Boala a revenit Monica Pop, operata din nou. Ce se intampla cu ea in aceste momente

Monica Pop a fost din nou operată de cancer. Dr. Monica Pop a suferit o nouă intervenție chirurgicală după ce a fost diagnosticată cu cancer. Medicul oftalmolog a povestit întreaga experiență pe contul său de socializare. Din fericire, intervenția a decurs bine, iar în curând se va întoarce la muncă.

Monica Pop a fost din nou operată de cancer: ”A apărut iar ceva, e a 5-a operație”
Dr. Monica Pop este o persoană luptătoare și extrem de puternică. Astăzi, celebrul medic oftalmolog a implinit 69 de ani.

În urmă cu opt ani a fost diagnosticată cu cancer de colon, iar de curând a suferit cea de-a 5-a operație. Medicul oftalmolog a suferit cinci intervenții până acum și câteva tratamente foarte grele. Recent, Monica Pop a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant. Deși se

luptă cu cancerul de mai bine de opt ani, medicul oftalmolog a demonstrat că este o persoană extrem de puternică. Din fericire, operația a decurs bine, iar în curând se va întoarce la cabinet.

Am vorbit public adesea de boala mea, am militat mereu pentru pacienții cu cancer, pentru a nu fi descurajați de afirmațiile iresponsabile mereu auzite („boală letală, boală necruțătoare, boală neiertătoare” etc), în loc de a fi informați corect că e o boala foarte severă, dar tratabilă și nu de puține ori, vindecabilă!

Eu supraviețuiesc de ani în urma unui cancer de colon, cu 4 operații pâna acum (și… mai urmează), tratamente chimioterapice variate, etc.

În afara de perioadele de spitalizare pentru operații, am mers mereu la lucru din ziua următoare externării.Cum am putut!

Iar la ultima operație, (meta hepatice) la externare am plecat direct la spitalul nostru, conducând eu! M-am tratat numai în România, exclusiv, atât operator cât și că medicație oncologică! Inclusiv acum!

laur