Salariu de 10.000 de lei, fără facultate. Compania uriașă care caută angajați români

Vești excelente pentru românii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă sau care își doresc să facă o schimbare din punct de vedere profesional. S-a dat startul unui număr masiv de angajări. Condițiile nu sunt greu de bifat, viitorii salariați neavând nevoie de studii superioare. Salariu de 10.000 de lei, fără facultate.

Vești excelente pentru românii în căutare de loc de muncă

Curg angajările pe bandă rulantă la o companie uriașă care caută candidați pentru mai multe posturi libere. Nu este nevoie de facultate, iar salariul poate crește chiar și peste suma de 10.000 de lei. Vorbim despre venituri nete, acordate lună de lună. Singura problemă, dacă o putem numi astfel, este că societatea activează în străinătate.

Anunțurile de angajare vizează și românii. Dacă nu vrei să ai obligații la capitolul studii universitare și te-a mai tentat ideea de a lucra în străinătate, s-ar putea ca această veste să fie una îmbucurătoare pentru tine. O agenție internațională de recrutare caută angajați care să lucreze într-o fabrică de producție a cimentului din Irlanda.
Potrivit unui mesaj transmis de către reprezentanții agenției internaționale de recrutare, viitorii angajați vor activa în County Meath, Dunboyne. Există două posturi pentru care candidații pot să aplice: stivuitor și manipulant de mărfuri.

Fiindcă locurile de muncă sunt în străinătate, viitorilor angajați români li se va asigura zborul către Irlanda cu titlu de gratuitate. Nu se cunosc foarte multe detalii privind condițiile de trai, însă, potrivit sursei citate, pentru prima lună de cazare viitorii salariați nu vor trebui să scoată din buzunare niciun ban.

Angajații de pe posturile de stivuitor și manipulant de mărfuri vor beneficia de mai multe facilități, în afara celor mai sus amintite. Aceștia vor primi asistență la întocmirea documentelor și actelor necesare procesului de angajare în Irlanda. Vor avea parte de sprijin și privind demersul de relocare, potrivit reprezentanților agenției internaționale de recrutare.

În ceea ce privește veniturile salariaților, conducerea agenției internaționale de recrutare din Irlanda a vehiculat sume ce încep de la 2.000 de euro, echivalentul a peste 9.500 de lei. Banii reprezintă venitul net al unui angajat, acordat pentru activitatea prestată timp de o lună de zile.

Salariile angajaților de la fabrica de producție a cimentului din Irlanda pot să crească și peste 10.000 de lei. Cel mai mare venit net lunar acordat unui angajat care lucrează drept stivuitor sau manipulant de mărfuri se ridică la suma de 2.200 de euro, echivalentul a aproximativ 10.780 lei.

Programul de muncă începe la ora 08.00 și se încheie la ora 16.00. În general, se lucrează aproximativ 45 de ore pe săptămână, timpul lucrat suplimentar fiind achitat separat, potrivit sursei citate.

laur