Saveta Bogdan, în doliu!

Saveta Bogdan trece prin clipe foarte grele. Cunoscuta cântăreață de muzică populară a anunțat în urmă cu puțin timp că fratele ei mai mare a murit! Vestea pică ca un șoc pentru familia artistei, asta pentru că tot în acest an și fratele său mai mic a decedat!

Fratele Savetei Bogdan a murit!
Vedeta trece prin cele mai grele clipe!
Pentru Saveta Bogdan este o zi extrem de tristă, asta pentru că în urmă cu puțin timp cunoscuta vedetă de muzică populară a anunțat că fratele ei mai mare s-a stins din viață.

Deși mereu zâmbește și e recunoscută pentru râsul său inconfundabil și spiritul tânăr, iată că Saveta Bogdan abia dacă își mai poate stăpânii durerea, după moartea fratelui său mai mare.

Pentru că mereu e activă în mediul online și de fiecare dată le-a spus prietenilor virtuali și situațiile bune, dar și cele rele din viața sa, marea artistă a scris în câteva rânduri despre vestea tragică care s-a abătut asupra familiei sale!

Cu tristețe in suflet si adâncă durere, anunt trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu sa te odihnească în pace, în locașurile Sfinților! Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele!Drumul să iti fie presărat cu flori! Ai fost un frate bun si ne-ai ajutat pe toti!

La doar câteva minute după ce a publicat mesajul, postarea a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor artistei de muzică populară care și-au exprimat regretul față de plecarea mult prea rapidă a celui care a fost Emil, fratele artistei!

Aceștia au ținut să-i transmită și Savetei Bogdan toate gândurile pentru a putea trece cu multă putere peste tragedia din familia ei!

Fratele său mai mic, Maxim, a murit tot în acest an!

În doar un an de zile, la o distanță de doar câteva luni, Saveta Bogdan și-a pierdut doi frați, asta pentru că în primăvara acestui an cântăreața a anunțat pe pagina sa de Facebook că fratele său mai mic, Maxim, a pierdut lupta cu boala.

„Astăzi l-am condus pe ultimul său drum pământesc, pe fratele meu cu doi ani mai mic, pe MAXIM! Frățiorul meu drag, vei rămâne veșnic în sufletul meu și al fiicei mele! Dumnezeu sa îi așeze sufletul în Ceata Sfinților! Dumnezeu să îl odihnească în pace! CU SFINȚII ODIHNEȘTE HRISTOASE, SUFLETUL ADORMITULUI ROBULUI MAXIM!”, a scris Saveta Bogdan.

Fratele mai mic al acesteia a suferit de hepatită, fără ca acesta să știe, iar boala nemiloasă a învins, din păcate!

Cântăreața povestea pentru Antena Stars că în ultima vreme bărbatul era tot mai slăbit și nu mai avea poftă de mâncare.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.