Scandal de proporții în numele copilului! Maria, mama de 18 ani, amenințată cu moartea de fostul iubit!

S-a lăsat cu scandal mare în urmă cu puțin timp pentru Maria, mama de 18 ani care încearcă să-și recupereze copilul din brațele tatălui lui deoarece bărbatul nu ar avea grijă de cel mic. Tânăra a ajuns alături de Sorin Ovidiu Bălan în fața casei acestuia, însă de aici tânărul a trecut direct la amenințări cu moartea!

  • Maria încearcă să-și recupereze copilul!
  • Fostul iubit a amenințat-o cu moartea!

Pentru Maria, tânăra mamă de 18 ani care încearcă să-și ia copilul după ce nu l-a mai văzut de mult timp, s-a lăsat cu foarte mult scandal în urmă cu doar o zi, asta pentru că a ajuns în curtea casei fostului ei partener.

Maria, amenințată cu moartea de fostul iubit!

Ei bine, însoțită de echipa Acces Direct, dar și de către Sorin Ovidiu Bălan, Maria a mers să încerce să-și recupereze copilul, după ce chiar soacra sa a anunțat-o că ar fi bine să-l ia și că îi dă voie să facă acest lucru.

Alături de ea au mers la fostul ei iubit, acolo unde a început un adevărat scandal, iar tânărul a pornit o serie de amenințări la adresa ei, amenințări cu moartea atât către ea, cât și către Sorin Ovidiu Bălan, dar și părinții lui!

”Ești o săracă. N-ai după ce să bei apa”, i-a spus Beniamin tinerei!

Tânărul nu vrea să-i dea copilul!

Bărbatul a mărturisit că nici nu vrea să audă de dorința fostei sale iubite! Aceasta își dorește să-și păstreze el copilul de patru luni și nu vrea să-l dea mamei lui pe motivul că nu are cum să-l îngrijească!

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *