Scandal în familia Mădălinei Manole! Motivul pentru care fratele artistei s-a ales cu plângere: ”Să nu uite lumea de ce a murit sora mea”

Scandalul dintre fratele Mădălinei Manole și cumantul său este de neoprit. Motivul pentru care fratele artistei s-a ales cu plângere. Ce legătură are Petru Mircea cu acest incident?

Scandal în familia Mădălinei Manole!
Motivul pentru care fratele artistei s-a ales cu plângere.
Ce legătură are Petru Mircea, cumnatul său?
Curând se împlinesc 11 ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, în locuința sa din Otopeni, după ce și-a încheiat socotelile de viață. Încă de atunci scandalul dintre fostul său soț, Petru Mircea și familia ”Fetei cu părul de foc” este de neoprit. Recent, Marian Manole a fost implicat într-o nouă problemă și a explicat la Antena Stars motivul pentru care s-a ajuns în această situație.

Scandal în familia Mădălinei Manole! Motivul pentru care fratele artistei s-a ales cu plângere

Bărbatul susține că totul a plecat de la postările pe care acesta le face pe contul său de Facebook, mesaje și reacții ce-l vizează în mod direct pe Petru Mircea. Fostul soț al Mădălinei Manole este de părere că fratele artistei îi denigrează imaginea, motiv pentru care a ales să-l dea în judecată. Mai exact, Petru Mircea a făcut o plângere penală la adresa lui Marian Manole.

Se pare că tatăl copilului ”Fetei cu părul de foc” este înjurat de către fanii artistei de pe contul de Facebook al lui Marian Manole, acesta fiind, de altfel, principalul motiv pentru care a pus piciorul în prag.

”Cel căruia i-a spus tata „Iuda”, Ciprian Antohi de e lui Petru Mircea acum, a fost în trupa lui Șerban și a Mădălina, prin anii ‚90, ăla m-a chemat, mi-a făcut plângere la poliție în București. A făcut o plângere stufoasă cu un dosar întreg. Mi-au pus în față plângerea ăluia și datorită paginii mele de Facebook și a ceea ce postez eu acolo, îi denigrez ăluia imaginea, că fanii Mădălinei îl înjură pe el. Băieții de la Otopeni au început să mă atace, crezând că dacă am rămas singur, fără părinți, fără nimeni, sunt singur și acum pot da în mine lejer”, a declarat Marian Manole la Antena Stars.

Marian Manole: ”Mai scap cuvinte ca să-i ating și ca să nu uite lumea de ce a murit Mădălina”

Și dacă credeați că acest lucru îl sperie pe Marian Manole și va înceta să lupte să facă dreptate în cazul decesului surorii sale, ei bine, ținem să vă spunem că vă înșelați amarnic. Fratele ”Fetei cu părul de foc” are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a scoate adevărul la iveală, învinovățindu-l în mod direct pe tatăl nepotului său, Petru Mircea.

”Că i-am făcut răspunzători de moartea surorii mele și că i-am prejudiciat imaginea, din cauza postărilor mele, el are de suferit și că îl înjură fanii Mădălinei și mai ales că presa preia postările mele și pentru că apare în presă, în general, apare ce postez eu despre el. Am dat și eu o declarație la rândul meu și văd că nu m-au mai chemat până acum și s-au liniștit apele și atunci am zis să nu mai postez chestii despre ăștia. Când îmi vin piticii din cauza oamenilor care au băgat-o în groapă, mai scriu ce vedeți voi acolo, mai scap două trei, cuvinte ca să-i ating și ca să nu uite lumea de ce a murit Mădălina și cum a murit.”, a mai spus bărbatul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *