Scandal uriaș la apartamentul Denisei Răducu, la patru ani de la moartea ei

Un scandal a avut loc în urmă cu puțin timp la apartamentul Denisei Răducu din București. Acesta s-a petrecut la patru ani de la moartea regretatei cântărețe, între familia ei și vecini. Iată ce au avut oamenii să le reproșeze rudelor artistei care, din păcate, s-a stins din viață!

Un scandal a avut loc la casa Denisei Răducu din București, în urmă cu scurt timp.Vecinii s-au declarat exasperați de un gest al familiei artistei.

Potrivit Antena Stars, la casa din București a Denisei Răducu a avut loc un scandal, la patru ani de când cântăreața s-a stins din viață. Exasperați, vecinii care locuiesc în același complex rezidențial în care a stat și manelista i-au adus reproșuri repetate familiei regretatei artiste, iar aceștia nu s-au lăsat până ce nu s-a găsit o soluție.

Un scandal a avut loc la apartamentul Denisei Răducu din Capitală, la 4 ani de la decesul ei

Iar dacă v-am făcut curioși, vă spunem acum și motivul. Scandalul ar fi fost provocat din cauza unui obicei care se ține de zeci de ani în România, mai exact, plasarea unei pânze negre deasupra ușii casei persoanei decedate. Membrii familiei Denisei Răducu au continuat să lase acea bucată de material până în prezent, până ce au cedat la insistențele și reproșurile vecinilor. Cei din urmă au susținut că pânza ar trebui să fie luată, pentru că i-ar speria pe oamenii care vin în vizită și trec pe lânga ușa casei cântăreței.

Așadar, după ce vecinii au insistat în repetate rânduri, tatăl Denisei Răducu a fost cel care a dat pâna neagră jos de la ușa apartamentului. Însă să nu credeți că a aruncat-o! Bărbatul a luat bucata de material și a dus-o la Ștefănești, acolo unde locuiește și unde se practică de altfel, în continuare, această tradiție.

Vecinii au avut reproșuri la adresa familiei cântăreței

Vă amintim că Denisa Răducu a locuit într-un cartier rezidențial din sectorul 4 din București. Acesta a rămas aproape intact, după ce artista a fost luată în urmă cu patru ani cu ambulanța și dusă la spital. De atunci, singura persoană care a mai intrat și a mai dormit acolo a fost sora cântăreței, Adelina. Femeia vine din când în când în casa vedetei, atunci când se întoarce din străinătate pentru câteva zile, ea fiind stabilită de mai mulți ani peste hotare.

laur