SCANDALUL MOMENTULUI SE ADÂNCEȘTE.

Lumea showbizului a fost dată peste cap de anunțul șocant făcut de Yoannes! Soțul Narcisei Moisa a dezvăluit, zilele trecute, că relația dintre el și artistă s-a încheiat. Acum, pe Instagramul său, Yoannes a făcut mărturisiri care răstoarnă întreaga situație.

Deși toată lumea credea că el și Narcisa Moisa sunt căsătoriți, iată că nu este așa. Pe Instagramul său, astăzi, Yoannes a mărturisit că el și artista nu au fost căsătoriți niciodată cu acte, ci doar au locuit împreună. Deși au doi copii, Yoannes le-a mai spus fanilor săi astăzi că nu mai ținea de multă vreme la Narcisa și că tot ce mai era între ei se numea…obișnuință.
„Ai depus deja actele de divorț?” a fost una dintre întrebările pe care le-a primi Yoannes, pe Instagramul său.
„Nu am fost căsătorit cu acte”, a răspuns acesta, imediat.

De cât timp sunteți despărțiți? Mai simți ceva pentru ea?” l-a mai întrebat un fan, pe Yoannes.
„Sincer, nu prea mai simt nimic pentru ea de ceva timp. Era vorba despre obișnuință mai mult, știe și ea…” a replicat acesta.

Lucrurile făcute de Yoannes în mediul online nu s-au oprit aici. Fostul partener de viață al Narcisei a început să facă screenshot la mesajele pe care i le trimit puștoaicele de 18-19 ani, etalându-și calitățile de mare cuceritor.
„Împacă-te cu regina Narcisa” i-a mai scris cineva, lui Yoannes.
„Pfff…și cu astea mici ce mă fac? Mi le pun în cap… Deci, nu mai merge” a mai spus Yoannes, referindu-se la puștoaicele care de-abia au împlinit vârsta majoratului și se dau la el, pe rețelele de socializare.
Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Narcisa Moisa și Yoannes
Tot pe contul său de Instagram, Yoannes a fost întrebat de ce anume s-a despărțit de artista Narcisa Moisa. Răspunsul acestuia i-a lăsat fără replică pe internauți.
„Primesc multe întrebări de genul. Nu m-a înșelat, să moară familia mea! Sper că v-ați liniștit acum. Acesta este motivul, pe care îl știe toată lumea + că așteptam demult… + că nu mai era chimie între noi + că era monotonie, stăteam numai pe TikTok, geloasă la maxim…” a spus Yoannes.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *