SE MĂREȘTE FAMILIA CLEJANILOR! VIORICA ȘI IONIȚĂ AU FĂCUT ANUNȚUL. „AȘTEPTĂM ȘI UN NEPOT”

Familia Clejanilor a ieșit de ceva timp din lumina reflectoarelor, cei patru membrii preferă să fie mai discreți cu viața privată, iar aparițiile publice au fost rărit. Însă, chiar dacă nu mai sunt prezenți pe micile ecrane, în viața personală par să fie foarte activ. Recent, Viorica și Ioniță au anunțat că familia lor se va mări.

Cel care a dispărut complet din mediului public, inclusiv de pe rețelele de socializare este Fulgy. Biatul Vioricăi și al lui Ioniță a schimbat macazul și dacă înainte era foarte prezent în mediul online, acum nu mai împărtășește nimic din viața sa privată. Însă Viorica și Ioniță de la Clejani l-au dat de gol.
Se pare că tânărul s-a axat pe viața personală și are planuri serioase. Vrea să își întemeieze o familie alături de partenera sa și nu este exclusă apariția unui copil, lucru ce i-ar bucura mult pe părinții acestuia.

Fulgy va deveni tătic?
Recent, Viorica și Ioniță de la Clejani au spus în cadrul unei emisiuni tv ce planuri au pentru viitor și au dezvăluit că își doresc foarte mult un nepoțel. Mai mult, aceștia au lăsat de înțeles că Fulgy este gata să le îndeplinească dorința.

„Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au transmis Viorica și Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *