SECRETUL TERIBIL AL SOȚIEI UNUI CELEBRU FOTBALIST DIN LIGA I. UN BĂRBAT A FOST ÎNJUNGHIAT DE ȘAPTE ORI PENTRU EA, ÎN CENTRUL VECHI AL CAPITALEI

CANCAN.RO a aflat secretul teribil al unei soții de fotbalist din Liga I. „Jumătatea” lui Alexandru Tudorie, fostul atacant al echipei lui Gigi Becali, actual jucător al CS Universitatea Craiova, a fost implicată într-un incident care a marcat-o, probabil, pe viață.

Un bărbat a fost înjunghiat de șapte ori pentru simplul motiv că s-ar fi uitat insistent către un grup de fete în care se afla și viitoarea soție a fotbalistului. Unul dintre însoțitorii tinerelor l-a atacat pe „îndrăzneț” cu sălbăticie. Victima de 36 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă, dar a scăpat cu viață, ca prin minune.

Salvat de la moarte in extremis
Episodul de o violență extremă s-a petrecut la jumătatea lunii mai 2015. Tentativa de omor a avut loc în jurul orei 3 dimineața. Conflictul a pornit după ce victima s-ar fi uitat către grupul de fete, însoțite de doi tineri. Potrivit surselor citate, una dintre fete era chiar Ioana, actuala soție a lui Alexandru Tudorie.

A urmat un schimb de replici, apoi o încăierare generală, în care victima a fost atacată cu sălbăticie. Unul dintre însoțitorii fetelor a scos un cuțit și l-a lovit pe bărbatul de 36 de ani de șapte ori. Una dintre lovituri a fost atât de gravă, încât victima a fost eviscerată. Grav rănit, tânărul a fost transportat la Spitalul Universitar din București și numai intervenția promptă a medicilor l-a salvat de la moarte.

Doi ani mai târziu, Ioana devenea soția lui Alex Tudorie și îl făcea tătic pentru prima oară. Al doilea copil al cuplului avea să se nască în 2020

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *