SECRETUL TRIST DIN FAMILIA ELENEI GHEORGHE!

Costin Gheorghe are 30 de ani și face parte din show-ul Exatlon, ce va începe în curând la Kanal D. Tânărul a reușit de-a lungul timpului să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, până acum, când a ieșit la iveală faptul că a divorțat de mama fetiței lui. Numai familia şi prietenii apropiaţi au ştiut despre despărțirea celor doi.

Fratele mai mic al îndrăgitei Elena Gheorghe, Costin, a divorţat în urmă cu aproape un an de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele ştiu de această ruptură. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare despre trecutul fratelui Elenei Gheorghe. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, Costin a cunoscut-o pe fosta sa soție atunci când evolua pentru formația Gaz Metan. Din câte se pare, relația celor doi a început să scârțâie în mometul în care fratele Elenei Ghorghe s-a transferat la Clinceni, iar de aici și până la o despărțire definitivă nu a mai fost decât un pas. Potrivit apropiaților celor doi, după despărțirea de Costin, Adriana, fosta soție a fratelui Elenei Ghorghe, și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr afacerist pe numele său Ciprian Pasca.

Costin Gheorghe, faimosul de la „Exatlon”
Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi împrumutat din șarmul surorii sale, îndragita cântăreață Elena Gheorghe.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.