Șerban Huidu i-a făcut praf pe Irina Rimes și pe

Șerban Huidu a început să vorbească de muzica difuzată, zi de zi, uneori chiar în heavy-rotation.

Și, fără să se teamă că va supăra orgoliile unor artiști, cârcotașul Șerban Huidu și-a spus părerea, franc și argumentat cu privire la ”inflația” de cântăreți din Republica Moldova.

”Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ”înțelepți” di pesti Prut”, a notat câtcotașul Șerban Huidu pe contul său de socializare. Iar pentru a argumenta, Șerban Huidu a dat și câteva exemple, iar felul în care i-a caracterizat pe respectivii artiști a fost unul… ”tăios”.

”Am difuzat, în urmă cu mulți ani, pentru prima dată în România la un post de radio important, Carla’s Dreams. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ala de dracu’ îl înțelege.

Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer căcăcioșii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”, a noatat Șerban Huidu reușind, dintr-o singură postare, să împartă lumea de pe Facebook în două părți.

Mai mult decât atât, Șerban Huidu a revenit, cu o postare la fel de acidă după ce a fost admonestat. ”Și pentru fanii ce nu au înțeles nimic din postarea anterioară, am o melodie ce îmi place mult de la Carla’s. Credeți că a ajuns la vreun radio? Nu. Că nu are pastile și nici heroină. Versurile ce impresionează adevărații semidocți”, a mai notat cârcotașul Șerban Huidu.

Șerban Huidu, acid pe conturile de socializare

Șerban Huidu a devenit, în ultimii ani, din ce în ce mai acid pe conturile sale de socializare și, chiar dacă este deseori atacat pentru că ar fi provocat un accident cumplit, soldat cu trei victime, a continuat să își expună părerile fără să fie deloc ”diplomat” cu persoanele luate în ”cătare”. De altfel, Șerban Huidu a avut o serie de postări care, deși nu au plăcut unei părți ale publicului, s-au viralizat imediat.

laur