Sfârșit cumplit pentru o polițistă.

O poliţistă din judeţul Alba a murit într-un accident rutier în judeţul Cluj. Femeia lăsase o autoutilitară neasigurată pe un teren în pantă şi când a vrut să o oprească a fost prinsă sub autovehicul.

A murit în timp ce încerca să oprească o autoutilitară
O poliţistă de 42 de ani din judeţul Alba a murit într-un accident rutier care s-a produs în judeţul Cluj, în curtea gospodăriei familiei sale. Femeia lăsase o autoutilitară neasigurată pe un teren în pantă şi când a vrut să o oprească a fost prinsă sub autovehicul.

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliţie Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliţie Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în nefiinţă”, a transmis, duminică, IPJ Alba.

Femeia se afla, sâmbătă seară, în curtea gospodăriei familiei sale din judeţul Cluj.

Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj şi fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au transmis condoleanţe familiei.

ISU Cluj a intervenit, sâmbătă seară, pentru acordarea primului ajutor victimei accidentului. Femeia a fost prinsă sub maşină şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvată.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *