Sfârșit tragic pentru o tânără însărcinată din Găești! Femeia abia se căsătorise, însă o boală nedescoperită la timp a luat-o de lângă cei dragi /

O tânără de doar 27 de ani din Găești a murit brsc, după ce i-a fost descoperită o afecțiune gravă pe care nu a mai apucat să o trateze. Femeia abia se căsătorise și urma să devină mamă pentru prima oară.

  • Tânără din Găești, moartă din cauz aunei boli grave
  • Afecțiunea nu a fos tdescoperită la timp
  • Femeia era însărcinată și abia se căsătorise

În urmă cu doar câteva luni, Diana Purcărea se pregătea de nuntă, și nimic nu ar fi prevestit sfârșitul tragic pe care l-a avut. Era în culmea fericrii pentru că își unea destinul cu sufletul ei pereche și abia aștepta să devină mamă.

Destinul a făcut ca, în urma unor analize de rutină, medicii să îi descopere o maladie gravă și incurabilă, care nu a mai putut fi ținută sub control cu tratament.

Diana avea doar 27 de ani, locuia în localitatea Găești și lucra în domeniul bancar. Era fericită și împlinită, copilul ce urma să vină pe lume fiind singura piesă lipsă din puzzle-ul care a fost viața ei din ultimele luni.

Diana a murit chiar înainte să devină mamă

La doar o lună de la nuntă, Diana a fost nevoită să îmbrace din nou rochia de mireasă, însă de această dată pentru a fi înmormântată pe vecie în ea.

Rudele, familia și apropiații sunt dărămați de durerea pierderii premature a Dianei, care era, după spusele acestora, o tânără plină de viață, care se bucura de orice clipă ca și cum ar fi fost ultima.

Din păcate, în ultima ei clipă de viață, Diana Purcărea a plecat cu regretul că nu a mai trăit cât să își vadă copilul, chiar dacă, alături de ea, și bebelușul ei a urcat la Ceruri.

Înmormântarea tinerei va avea loc sâmbătă, la Biserica „Sfânta Treime” din Vaideiasca, iar cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la domiciliul ei situat pe strada Nicolae Titulescu, numărul 139.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *