Sfatul astrologului pentru sambata, 6 februarie 2021. Trei zodii sunt norocoase, primesc daruri de la astre

Sfatul astrologului pentru 6 februarie 2021. Ziua de sambata se caracterizeaza, in general prin lipsa energiei si apatia, spune astrologul pentru noutati.info.

Avand in vedere ca este o zi libera, nu va afecteaza foarte tare, asa ca puteti sa va relaxati. Pentru zodiile de fos, astrele recomanda elaborarea unor planuri pentru viitor

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu incepeti sa rezolvati problema dimineata. Cel mai probabil, pana la pranz, totul se va rezolva de la sine si nu va trebui sa va irositi energia care oricum este sub limita.

Taur (21.04 – 21.05)

Nu inteveniti in viata personala a nimanui. Astazi sunt posibele interpretari gresite ale sfaturilor. Puteti ajunge la certuri cu persoanele apropiate. Ziua este destinata relaxarii.

Sfatul astrologului pentru sambata, 6 februarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Pentru nativii Gemeni, astrele recomanda repaus si relaxare in familie. Nu luati decizii, oricum sunteti cu capul in nori in aceasta zi.

Rac (22.06-22.07)
Aveti grija la persoanele cu energie negativa. Orice cearta, chiar minora, poate duce la conflicte grave.

Leu (23.07 – 21.08)

Astrele va recomanda sa profitati din plin de faptul ca ziua este nefavorabila pentru afaceri si sa va odihniti bine. Dupa amiaza iesiti la o plimbare in aer liber. Pe seara vin vesti bune pe plan financiar.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Astazi este ziua perfecta pentru efectuarea tranzactiilor financiare de orice fel. Astrele va sunt favorabile si pe plan sentimental. Cei singuri pot avea o surpriza placuta.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.