Sfatul astrologului pentru ziua de 28 decembrie 2020. Probleme mari pentru trei zodii

Sfatul astrologului pentru ziua de 28 decembrie 2020. Exista o mare probabilitate de a deveni victima a inselaciunii mincinosilor si fraudei. Dedicati-va ziua spiritualitatii, spune astrologul pentru noutati.info.

Berbec

Astazi este mai bine sa refuzati tranzactiile financiare de orice fel. Probabilitatea pierderilor este prea mare si, in ajunul Anului Nou, un astfel de scenariu nu este de dorit

Taur

Nu este cea mai buna zi pentru a comunica cu oamenii din jurul tau – atat rude, cat si persoane dragi, dar si necunoscuti. Poti fi acuzat de lucruri pe care nu le-ai facut, ceea ce va face un decalaj in aura ta.

Pentru a nu deveni victima inselatorilor oamenilor necinstiti, trebuie sa reduceti orice comunicare la minimum.

Rac

Cel mai periculos lucru de facut in aceasta zi este sa cazi in depresie: trebuie sa rezisti unei stari proaste in toate modurile posibile, altfel iti poate strica sarbatorile.

Leu

Orice tranzactie financiara este interzisa: pierderile din ajunul Anului Nou pot afecta negativ nu numai bunastarea materiala, ci si moralul.

Fecioara

Nu ar trebui sa va impartasiti gandurile – si mai ales planurile – cu alte persoane, chiar si cu cei in care aveti incredere. Chiar si cei dragi sunt capabili sa-ti faca rau astazi.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *