Sfatul zilei 14 decembrie 2020. Zi alba pentru mai multe zodii

Berbec

Te consumi pera mult din cauza incompetenței celor din jur și deseori te învinuiești pe tine și crezi că nu ești un lider suficient de bun. Nu este vina ta, așa că încearcă să îți aduni colegii de muncă la un loc pentru a le explica unde greșesc.

Taur

Noile dispute din relația de cuplu au umplut paharul, iar tu ai răbufnit. Încearcă să comunici cu persoana iubită și să aveți o discuție serioasă, pentru că, astfel, riscați să pierdeți relația.

Gemeni

A trecut cea timp de când nu ai petrecut timp cu familia, iar, spre finalul zilei, se anunță o vizită din partea unui apropiat. Profită din plin de timpul petrecut alături de membrii familiei.

Rac

Tensiunile de la locul de muncă te afectează fără să vrei. Deși nu ești implicat direct în conflicte, te simți atacat de cei din jur. Nu mai pune preț pe răutățile altora și focusează-te pe ce ai tu de făcut.

Leu

Se anunță o călătorie scurtă, poate chiar de afaceri. Cineva îți propune să începeți un proiect împreună și se anunță o perioadă extraordinară din punct de vedere profesional.

Fecioară

Și ce dacă nu este totul pus la punct la locul de muncă? Poți face tu și treaba celorlalți? Nu îți mai asuma responsabilități care nu te vizează pe tine în mod direct pentru că riști să se suprasoliciți.

Balanță

Ai senzația că cineva la locul de muncă îți pune bețe în roate și, fără să vrei, îți formezi o antipatie față de persoana respectivă. Nu mai ține în tine tot ce te deranjează și fă-ți curaj să te exteriorizezi.

Scorpion

Ziua nu începe așa cum ți-ai dorit. O migrenă îți dă toate planurile peste cap. Poate că ar trebui să îți iei liber de la locul de muncă și să îți petreci ziua odihnindu-te.

Săgetător

Nu ai prea mult noroc din punct de vedere profesional, iar asta pentru că îți faci adesea filme în ceea ce privește insuccesul tău. Atragi ceea ce gândești, așa că motivează-te să îți urmezi visurile.

Capricorn

A trecut ceva timp de când nu ai mai avut parte de timp de calitate alături de persoana iubită. Optează pentru o ieșire relaxantă, în aer liber, pentru a vă reconecta.

Vărsător

Se anunță o perioadă extraordinară din punct de vedere profesional, apar oportunități din toate părțile, care îți vor aduce venituri consistente, cu ajutorul cărora îți poți cumpăra casa mult dorită sau chiar o mașină.

Pești

Este momentul să îți faci curaj și să pui în aplicare toate planurile profesionale la care ai muncit de-a lungul timpului. Succesul este aproape, așa că fii răbdător.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *