Sfatul zilei 3 octombrie 2021: Zodia care sufera in aceasta zi

Berbec

Nativii din Berbec trebuie să se tempereze puțin pentru în caz contrar vor avea de suferit atât în plan sentimental, cât și financiar.

Cei din această zodie, dacă vor reuși să se liniștească, vor avea o zi cât se poate de plăcută, mai ales spre seară.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor reuși, spre seară, să se relaxeze după ce, mai toată ziua, au muncit din greu, dar au avut parte de mari satisfacții și s-au făcut remarcați în fața șefilor.

Gemeni

Gemenii trebuie să acorde o atenție deosebită relației de cuplu, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, și-au cam neglijat partenerul

de viață fără să ofere explicații credibile pentru comportamentul pe care l-au avut.

Rac

Nativii din Rac vor avea o zi în care trebuie să fie atenți la ceea ce spun prietenilor apropiați, unele vorbe scoase pe gură fiind de natură să îi rănească pe cei apropiați.

Leu

Partea financiară a nativilor zodiei Leu este foarte bine aspectată de astre și, după ce vor reuși să pună la punct afacerile, vor avea timpul necesar să petreacă câteva ore liniștite în sânul familiei.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea o zi în care vor fi nevoiți să ia decizii dificile cu privire la lucrurile cărora să li se dedice, fie că este vorba de familie, fie că este vorba de partea profesională.

Balanță

Nativii din Balanță vor avea o zi în care nu vor avea griji. Se vor dedica lenevitului, iar acest lucru le va umple bateriile pentru săptămâna epuizantă care se anunță.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea o zi în care momentele de calitate alături de familie nu vor lipsi. În cazul în care nu sunt implicați

într-o relație, nu este exclus să întâlnească o persoană care să le schimbe statutul civil.

Săgetător

Nativii din Săgetător vor avea ocazia să se îmbogățească după ce o idee de afaceri pe care au avut-o a prins contur și care, acum, le aduce în conturi sume mari de bani. Tot ce trebuie să facă este să fie atenți să nu strice cursul lucrurilor cu vreo vorbă spusă la momentul nepotrivit.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să încerce să fie mai optimiști după ce au primit o veste nu tocmai bună despre ceea ce se va întâmpla în viitor și care nu poate fi evitat.

Vărsător

Nativii din Vărsător vor avea o zi în care lucrurile se vor așeza, în plan sentimental, așa cum își doreau să se întâmple de mai multă vreme, motiv pentru care, din nou, vor avea ocazia să fie exuberanți și să le arate celor din jur cât sunt de simpatici.

Pești

Nativii din Pești trebuie să evite să facă mari eforturi astăzi, trebuie să își conserve la maximum energia pe care o mai au, mai ales că urmează o perioadă cu mare încărcătură emoțională pentru ei.

laur